Toimenkuva tarkentui - Timo Toivosesta Salibandyliiton kehittämispäällikkö

Toivosen uusi työnimike Salibandyliitossa on kehittämispäällikkö.

Timo Toivonen on toiminut syksystä 2021 saakka Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkönä tehtävänään salibandyn kaupallisen arvon kasvattaminen. Jatkossa hänen tehtävät liittyvät enemmän tapahtumien ja fanitoiminnan kehittämiseen.

Toimenkuvan muutos liittyy työnjaon tarkennuksiin ja kaupallisten oikeuksien uudelleenjärjestelyyn Suomen Salibandyliitto ry:n ja SSBL Salibandy Oy:n välillä. Uusi työnjako tuli voimaan sopimuksen myötä 1.1.2024.

Toivosen tehtäviä jatkossa ovat:
* Salibandyliiton ottelu-, turnaus- ja muiden tapahtumien kehittäminen kaupallisesti kannattavammiksi ja yleisöä enemmän kiinnostaviksi
* Salibandyn fanikaupan suunnittelu, kehittäminen ja fanituotteiston päivittäminen yhteistyössä SSBL Salibandy Oy:n kanssa
* Suomalaisen salibandyn fanitoiminnan suunnittelu ja organisointi
* Liiton ja maajoukkueen kumppanisuhteiden ylläpito yhteistyössä SSBL Salibandy Oy:n kanssa
* Liiton kumppani- ja VIP-tilaisuuksien koordinointi

Lempinimellä ”Tinde” tunnettu Toivonen, 45, on yksi kautta aikain menestyneimmistä suomalaisista salibandynpelaajista. Palkintokaapissa on mm. MM-kulta ja huikeat yhdeksän Suomen mestaruutta. Seurajoukkuetasolla hän edusti urallaan VFT:tä, HIFK:ta ja SSV:tä.

Toivosen esihenkilö on toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta.

Yhteystiedot

Timo Toivonen
Kehittämispäällikkö
Tapahtumien kehittäminen (kaupallisuus ja yleisö), fanitoiminnan organisointi, fanikaupan ja -tuotteiston kehittäminen, kumppanisuhteiden ylläpito ja VIP-tilaisuuksien koordinointi.

Jaa artikkeli