Tilastopalvelu tulospalvelu

Tilannekatsaus: verkkosivujen ja tulospalvelun ongelmat – palvelu toimii taas normaalisti

Salibandyliiton verkkosivuilla ja tulospalvelussa on esiintynyt alkukaudesta ongelmia. Nyt kuitenkin kolmena edellisenä viikonloppuna ongelmia ei ole ollut ja palvelu toimii ja pysyy pystyssä.

– Vihdoin tilanne on parempi. Erityisesti kahden viime viikonlopun aikana homma on ollut jo täysin stabiili, eikä sivusto antanut minkäänlaisia hälytyksiä – isonkaan kävijäliikenteen aikana. Näin ollen uskallamme tässä kohtaa varovasti sanoa, että viat on korjattu ja ongelmat selätetty, Salibandyliiton järjestelmäasiantuntija Lasse Lepola kommentoi.

Alkukauden haasteet olivat sekä liiton että käyttäjien kannalta kestämättömiä ja erittäin harmillisia. Erityisen harmillinen tilanne oli sen takia, ettei yhdessä palveluntarjoajien kanssa tahtonut löytyä syitä ja ratkaisuja ongelmille – tai ainakaan sellaisia, jotka olisivat parantaneet merkittävästi tilannetta.

Hieman erikoisen tilanteesta teki sekin, että vaikka Salibandyliiton verkkosivuston ja tulospalvelun historia on värikäs ja epävakaa, niin viime kaudella nämä palvelut toimivat käytännössä ongelmitta. Mitään merkittävää ei tähän kauteen vaihtunut ja silti haasteita ilmaantui paljon.

Tilanteen ratkomisen eteen tehtiin töitä tiiviisti viime viikot – lopulta onneksi ongelmien juurisyyt ja niille ratkaisut löydettiin. Yhteenvetona voidaan tiivistetysti todeta, että ongelmat johtuivat pääosin tulospalvelun etusivusta.

– Selitykset ovat tässä kohtaa melko turhia, mutta vähintäänkin halusimme julkisesti tässä kohtaa kuitata, että tilanne nyt parempi. Palvelu on liiton toiminnalle ja lajille keskeinen, joten sen pitää toimia. Piste. Pahoittelut koko liiton väen (ja palveluntarjoajien) puolesta, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi.

Jaa artikkeli