Tilannekatsaus koronavirustilanteen tämän hetken vaikutuksista Salibandyliiton toiminnassa

Kokosimme tämän hetken tietojen pohjalta koronaviruksen tärkeimpiä vaikutuksia Salibandyliiton toiminnassa.

Salibandyliiton sarja- ja kilpailutoiminnan päättyminen 13.3.2020 lähtien koronaviruksen takia on herättänyt paljon keskustelua ja kysymyksiä seuraväen keskuudessa.

Kilpailutoiminta

Tiedusteluihin, kuinka kauden pysäyttäminen vaikuttaa mm. sarjanousuihin/-putoamisiin tiedotamme 31.3. mennessä. Salibandyliitto perustaa työryhmän, joka käsittelee sarjatoiminnan pysäyttämisen vaikutuksia ja seurauksia laaja-alaisesti.

Pääsarjojen (miesten ja naisten Salibandyliiga ja Divari) osalta niiden jatkosta päätetään viimeistään 20.3. mennessä.

Kysymyksiä on tullut myös seurojen harjoitusten jatkumisesta. Eiliseen 12.3. tiedotteeseemme viitaten Salibandyliiton linjaus on, että seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan. Salibandyliitto ei anna tähän liittyen lisäohjeistusta, vaan pyytää seuroja seuraamaan terveysviranomaisten ohjeistusta.

Maalis-huhtikuun tapahtumat jäihin
Koronavirus vaikuttaa sarjatoiminnan osalta myös muihin Salibandyliiton tapahtumiin: tuoreen päätöksen myötä maalis-huhtikuun tapahtumat perutaan tai siirretään myöhemmäksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että muun muassa alle 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueturnaus 23.-26. huhtikuuta Eerikkilän urheiluopistolla jää pelaamatta. Huhtikuulle kalenteroidut alueelliset juniori-infot ja aluekokoukset sekä liiton järjestämät erilaiset koulutustapahtumat siirretään myöhemmin ilmoitettaviin ajankohtiin.

Huhtikuun jälkeisistä tapahtumista tehdään päätökset myöhemmin. Salibandyliitto ilmoittaa tästä huhtikuun puolivälissä.

Salibandyliiton asiakaspalvelu
Toivomme, että henkilökohtaista asiointia Salibandyliiton toimipisteissä vältetään toistaiseksi. Pyydämme yhteydenotoissa käyttämään puhelinta, sähköpostia tai Facebookia. Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti ma-pe 9.30-16.30.

Lue myös: Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi (julkaistu 12.3.2020)

Jaa artikkeli