TikTok- ja YouTube-starat kohtaavat vapun näytösottelussa – liput ovat myynnissä

Steelers tempaisee uuden aluevaltauksen salibandyssä: suomalaisten TikTok- ja YouTube-starojen joukkueet kohtaavat salibandyn näytösottelussa Hämeenlinnan Loimua-areenalla 30.4.2022 klo 14. 

”Tämä on merkittävä uusi aluevaltaus säbässä, ja olemme suunnattoman ylpeitä ja iloisia siitä, että Steelers saa olla avaamassa latua”, sanoo Steelersin puheenjohtaja Arto Hiltunen.

”Tapahtumassa on kyse ennen kaikkea liikunnan riemusta, ja lapsista ja nuorista, joiden omat idolit ovat tässä matsissa laittamassa itseään likoon.”

Ottelun puuhamiehenä on Hiltusen kanssa toiminut turenkilainen räppäri Räpfaija eli Ville Vuorinen. Steelers-yhteistyö käynnistyi luontevasti ja sattuman kautta.

”Steelers on kotiseudun seura itselle, eli helppo päätös sikäli. Seura, jolla on organisaatio ja puitteet kunnossa”, Vuorinen kertoo.

1989 syntynyt Räpfaija-Vuorinen on kotoisin Janakkalasta ja pelannut itse vuosia salibandya SC Urbansissa. Idea tempaistiin hänen mukaansa hetkessä ”tuulesta”.

”Mun piti tulla heittämään setti Steelersin otteluun, ja Arton (Hiltunen) kanssa juteltiin, että eiköhän pistetä saman tien peli Loimua-areenalle!”

Ottelu piti järjestää jo alkuvuodesta. Sitä siirrettiin kertaalleen koronan vuoksi. Vuorinen on ollut kasaamassa Tiktokkaajien joukkuetta, johon ei ollut vaikeaa löytää pelaajia.

”Mä kasasin Tiktokkaajien joukkueen yhdessä päivässä. Eikä Ninolla mennyt paljon kauempaa Tubettajien jengin kanssa”, Vuorinen sanoo tarkoittaen Tubettajien kapteenia Nino Ärlingiä.

Paljonko Tiktokkaajien ja Tubettajien joukkueiden pelaajilla mahtaa olla seuraajia yhteensä?

”Ei pysty laskeen! Miljoonia, miljoonia”, Vuorinen sanoo nauraen.

Kumpi voittaa matsin?

”No nyt kun olen nähnyt Tubettajien porukkaa, niin en osaa sanoa… No ei, totta kai sitä täytyy aina omiin luottaa! Me voitetaan, koska meillä on niin paljon turkulaisia!” Vuorinen sanoo.

Vappuaattona tapahtuu koko päivän Loimua-areenalla. Pelaajat ja tapahtuman yhteistyökumppanit tulevat halliin jo aamusta, ja tapahtuma alkaa klo 12 fanitapaamisilla illan tähtien kanssa. Yhden jälkeen ovat vuorossa alkuseremoniat pelaajaesittelyineen. Ottelu alkaa klo 14.

Ottelun juontavat NRJ-radiokanavalta tuttu Sere Siltala sekä Niko Holmsten, tuomareina ovat Gabriel ”Gabu” Airaksinen ja Vesa-Matti ”Vekkeli” Jarho. DJ:nä on Antti Pulkkinen. Ottelu tullaan striimaamaan FLiigaTV:n kautta, selostajina Jyrki ”Teräsääni” Törmänen ja CS-juontajana ja -pelaajana tuttu Kristo r0tta Lindfors. Erätauokoesiintyjinä ovat Teddy sekä Räpfaija+Lydia Kenig.

Myöhemmin illalla järjestetään ottelun juhlagaala yökerhossa. Sekä yökerhon että muiden yhteistyökumppaneiden nimet julkistetaan myöhemmin.

Näytösottelun pelaajisto tietenkin kiinnostaa yleisöä. Steelers-viestinnän haltuunsa saamista pelaajarostereista paljastuvat seuraavat nimet:

Youtubettajat: Nino Ärling, Roni Bäck, Jaakko Parkkali, Seksikäs Suklaa, Arttu Laitinen, Daniel Ahola, Andreas Tolonen, Mikael Sundberg, Nettaeleonoora, HurHur, Jokrates, Nelli Orell, Mauton, Scouppi, Mr. Zeus, Eero Syrjänen, Osmonautti, Veera Könönen, Latinopalomies, Siniverkkarimies, Räpfaijan poika.

Tiktokkaajat: Räpfaija, Cliff, Santtu Koskiaho, Khaled Azizi, Anniesofian, Elisa Ärling, Risanaamio, Kaapo Tähkä, Mikael.art, Eurohoo, Nomi, Proxyrod, Vilizuxd, Luntti, Akke1001, Sakkeking, Jennika Vikman, Annkayyy, Kimi.elias, 2Haardcore, Nikikristian, Hoodifaija.

Liput Tiktokkaajat vs. Tubettajat -näytösotteluun myynnissä nyt täällä.

TIKTUBE 2022

La 30.4.2022 Hämeenlinna, Loimua Areena

Ottelu näkyy myös F-liiga TV:ssä:

Jaa artikkeli