Tiikerien voittotili aukesi komeasti – Oilers kaatui Yannick Lindroosin jatkoaikamaalilla

Tiikerien 7–6-jatkoaikavoitto Oilersista oli joukkueen liigahistorian ensimmäinen.

Salibandyliigassa nähtiin perjantaina kauden toistaiseksi suurin yllätys, kun Tiikerit kukisti Oilersin sen kotikentällä jatkoajalla 7-6. Voitto oli nousija Tiikerien liigahistorian ensimmäinen ja tappio kauden loistavasti aloittaneelle Oilersille vasta syksyn ensimmäinen.

Oilers johti ottelua toisessa erässä 4-0 ja vielä 25 sekuntia ennen loppusummeria 6-5, mutta sitkeä Tiikerit nousi ilman maalivahtia tasoihin konkari Tomi Palinin osumalla. Jatkoajalla kello pysähtyi aikaan 62.22, kun juuri Oilersista Vantaalle siirtynyt Yannick Lindroos laukoi pallon kotijoukkueen verkkoon. Lindroos oli muutenkin illan hahmo tehoillaan 2+2, muista tiikereistä Toni Rintala merkkautti 1+2 ja Tomi Palin 2+0.

Illan isojen kohtaamisessa Classic nappasi kauden kuudennen voittonsa kaatamalla Happeen sen kotikaukalossa 8-4. Sami Johansson nosti mestarit johtoon jo ottelun avausminuutilla eikä Happee johtanut tänään kertaakaan. Classicin pelaajista Johansson sekä Ville Lastikka iskivät tänään hattutemput mieheen mutta koko ottelun tehokkain oli Happeen Peter Kotilainen saldollaan 2+2.

Perjantain kolmannessa ottelussa Westend Indians pusersi odotetun voiton Steelersistä. Lukemat Otahallissa olivat tänään 5-3 Steelersin hiivittyä ensin 5-1:stä maalin päähän isäntien viiden minuutin jäähyn aikana.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla EräViikingit–Nokian KrP, SPV–ÅIF ja OLS–TPS.