Tehokaksikko Turunen – Holopainen johti Suomen kolmanneksi Polish Cupissa

Suomen U19-naiset nappasivat Polish Cupin kolmossijan kaatamalla päivän sijoitusottelussa Sveitsin 8-3. Turnauksen voitti alkulohkossa Suomen edellä maalierolla ollut Tšekki, joka löi lohkovoittajien välisessä loppuottelussa Ruotsin 8-5.

Pronssipelin avausmaalin teki Sveitsin, mutta jo avauserässä kaksikko Miisa TurunenElsa Holopainen nosti Suomen johtoon, Turusen tehot olivat tänään vaatimattomasti 3+3 ja Holopaisen 4+1. Toisessa erässä Janina Rinne ja Holopainen muuttivat komeilla osumilla tilanteeksi jo 4-1, ja Sveitsin läpiajokavennuksen jälkeen osui vielä Turunen Holopaisen poikkipassista. Elsa Holopainen kasvatti eroa kolmannen erän alussa ylivoimalla, ja sitten Sveitsin yritys ilman maalivahtia tuotti yhden maalin kumpaankin päähän. Ottelun viimeisellä sekunnilla laukoi vielä Elsa Holopainen ottelun neljännen osumansa.

Salibandya, Zbaszyn, Puola

U19-naisten Polish Cup

Ottelu kolmannesta sijasta:

Suomi–Sveitsi 8-3 (2-1, 3-1, 3-1)

1. erä: 1.50 Dana Misteli 0-1, 6.31 Elsa Holopainen (Miisa Turunen) 1-1, 11.54 Turunen 2-1.
2. erä: 23.18 Janina Rinne (Milla Granlund) 3-1, 24.24 Holopainen (Turunen) 4-2, 25.10 Norina Reusser (Annika Morf) 4-2, 29.46 Turunen (Holopainen) 5-2.
3. erä: 44.03 Holopainen (Turunen) 6-2 yv, 53.38 Sina Rudisuhli (Svenja Schillinger) 6-3 im, 57.15 Turunen (Venla Nousiainen) 7-3 tm, 59.59 Holopainen (Nousiainen) 8-3.