TEHO Sport Suomen Cupin välieräpareiksi OLS - Classic ja Jymy - Tor

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin välieräparit ovat OLS – Classic ja Nurmon Jymy – Loviisan Tor. Semifinaalipaikkansa jo aiemmin varmistanut Tor sai seuraa tänään pelatuissa kolmessa puolivälierässä, joissa Jymy löi NST:n 8-7, Classic SalBan 9-2 ja OLS jatkoajalla Kooveen 6-5.

NST johti Nurmon Jymyn vieraana pelin puolivälissä jo 5-2, mutta isännät nousivat ennen taukoa maalin päähän ja käänsivät ottelun edukseen päätösjaksolla. Jymyn kakkosviisikon Lauri Lehtimäki syötti joukkueensa maaleista peräti kuusi ja Martti Lamminmäki teki neljä.

Oulussa OLS ja Koovee johtivat vuorotahtiin, ja vielä varsinaisen peliajan viimeisellä viisiminuuttisella molemmat onnistuivat maalinteossa. Ensin Ville Turula iski isännät johtoon, mutta jo puoli minuuttia myöhemmin Tuomas Aho nosti Kooveen tasoihin rangaistuslaukauksesta. Jatkoajalla Aho ehti epäonnistua rangaistuslaukauksesta ennen kuin OLS:lle tuomittiin samanlainen ja Tatu Kiipeli laukoi oululaiset välieriin ajassa 78.04.

Tampereella Classic karkasi jo kahdessa erässä 5-1-johtoon ja kaikkiaan kahdeksan liigakärjen pelaajaa onnistui tänään maalinteossa. Lassi Vänttinen (2+1), Joonas Pylsy (1+2) ja Atte Eronen (1+2) olivat ottelun kolmen pisteen miehet.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää