TEHO Sport Suomen Cupin mestaruudet ratkaistaan ilman yleisöä – VeikkausTV näyttää finaalit

Riihimäen Cocks Areenalla 20. helmikuuta pelattavat TEHO Sport Suomen Cupin naisten ja miesten finaalit pelataan ilman yleisöä.

– Valitettavasti tässä tilanteessa emme voi yleisöä ottaa tapahtumaan. VeikkausTV:n kautta kaikki kuitenkin pääsevät nauttimaan peleistä, toteaa liiton pääsarjapäällikkö Jani Holopainen.

Tapahtuman järjestäjänä toimiva Salibandyliitto elätteli joulukuussa toiveita rajatun yleisömäärän päästämiseksi halliin, ja oli varautunut siihen järjestelyissä viime hetkiin saakka.

Taustalla on Etelä-Suomen Aluehallintoviraston helmikuun loppuun saakka voimassa oleva määräys, joka kieltää tartuntatautilain nojalla Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntien alueilla kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

VeikkausTV näyttää huipennukset

Salibandyliiton ja Veikkauksen yhteistyö takaa, että Suomen Cupin ratkaisut näkyvät kotikatsomoissa. VeikkausTV tekee monikameratuotantoina suorat lähetykset molemmista loppuotteluista.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa Cocks Areenalla kohtaavat Nokian KrP ja SPV. KrP:lle mestaruus olisi seurahistorian ensimmäinen. SPV on voittanut Cupin kerran aiemmin. Se tapahtui kaudella 2010-11.

Naisten mestaruudesta pelaavat hallitseva cupmestari SB-Pro ja FBC Loisto. Pro jahtaa neljättä Cupvoittoa, kun taas FBC Loisto on ensimmäistä kertaa raivannut tiensä finaaliin.

Teho Sport Suomen Cupin finaalit
Paikka: Cocks Areena, Riihimäki
Aika: 20.2.2021
Naisten finaali klo 13 FBC Loisto, Turku – SB-Pro, Nurmijärvi
Miesten finaali klo 16 Nokian KrP – SPV, Seinäjoki

Kuvat: F-liigan otteluista Nokian KrP -SPV (Esa Takalo) ja FBC Loisto – SB-Pro (Anssi Koskinen)

Jaa artikkeli