TEHO Sport Suomen Cupin finaalit kiinnostavat Suomenlahden molemmin puolin

Tallinnassa 8. helmikuuta pelattavat TEHO Sport Suomen Cupin finaalit kiinnostavat yleisöä Suomenlahden molemmin puolin.

Päätös viedä TEHO Sport Suomen Cupin finaalitapahtuma Tallinnaan on osoittautumassa hyväksi ratkaisuksi. Naisten finaalissa PSS kohtaa SB-Pron ja miehissä otatus on Nokian KrP – Classic.  
 
– Tilaa katsomossa vielä on, mutta tässä vaiheessa ennakkolippuja on myyty kolme kertaa enemmän kuin viime vuonna, kertoo SSBL Salibandy Oy:n markkinointipäällikkö Toni Nikunen tyytyväisenä.  

Suomen lisäksi lippuja on ostettu Virosta, Latviasta ja hieman yllättäen myös Norjasta.  

Suomesta lähdössä on hänen mukaansa finalistien kannattajaryhmiä bussilla seuraamaan omiensa otteita. Lisäksi SSBL Salibandy Oy on neuvotellut kohtuuhintaiset matkapaketit Tallink Siljan kanssa. Lippujen hinnoittelussa on otettu huomioon Tallinnan hintataso. Finaalikatsomoon pääsee noin kymmenellä eurolla.  

Finaalitapahtuman järjestelyissä ja markkinointiviestinnässä SSBL Salibandy Oy on tehnyt yhteistyötä niin Viron kuin Latvian salibandyliiton kanssa.

– Tallinnassa on myös aktiivinen suomalaisopiskelijoiden yhteisö ja yksi hyvä kanava heidän tavoittamisessa on ollut Tallinnan suomalaisten opiskelijoiden kattojärjestö.

Nikunen on vieraillut Cupin finaalijärjestelyiden osalta Tallinnassa jo pariin otteeseen ja kertoo valmisteluiden olevan hyvällä mallilla.

– TalTech Sports Hall, jossa finaalit pelataan vaikuttaa varsin toimivalta ja finaalien tarpeisiin hyvin soveltuvalta areenalta. Istumapaikkoja löytyy reilut 600 ja seisomakatsomon kanssa kokonaiskapasiteetti on hiukan yli 1000 katsojaa, Nikunen tietää.          

Viime vuonna julkaistun Salibandyliigan strategian yksi painopiste on salibandyn kansainvälistäminen. Tallinnan cupfinaalit voi nähdä myös päänavauksena tätä ajatellen.

– Cupin finaaleissa tehdään tunnetuksi salibandyseurojamme maamme rajojen ulkopuolella. Jos kokemukset ovat rohkaisevia, kuka tietää, vaikka ensi kaudella Tallinnassa pelattaisiin myös Salibandyliigaa, Toni Nikunen aprikoi.

Tallinnan Cupfinaalien yhteydessä järjestetään myös seura-aktiiveille suunnattu Seurafoorumi, jossa aiheina ovat muun muassa muutoksen käsittely, MM2020-kotikisojen nivoutuminen seuratoimintaan, olosuhteet kuten seurojen omat hallihankkeet, kilpailujärjestelmän uudistuminen, seurojen yhteistyö aina fuusiovisioita myöten ja vaikuttava viestintä.

Finaalitapahtuman ohjelma
Lauantai 8.2.2020, TalTech Sportshall, Tallinna
13:30 Naiset: PSS – SB-Pro
16:30 Miehet: Nokian KrP – Classic

TalTech Sportshall sijaitsee osoitteessa, Männiliiva 7, 12616 Tallinn

Lipunmyynti
Lipunmyynti on avautunut Lippu.fi:ssä tiistaina 18.12.2019 ja hinnoittelussa on huomioitu Tallinnan markkina-alue. Lipun hinta on alkaen 10 euroa (alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi). Lipulla näkee molemmat Cupfinaalit.

Lipunmyynti tapahtuu Lippu.fi:n kautta täällä.

Tallink Siljan matkapaketit

Tallink Silja

SSBL Salibandy Oy on tehnyt sopimuksen Tallink Siljan kanssa edestakaisista laivamatkoista (Helsinki-Tallinna-Helsinki) Suomen Cupin finaalitapahtumaan (lähtö klo Helsingistä klo 10.30 ja paluu Tallinnasta klo 20.30). Hinta edestakaiselle matkalle on 10€ (Alennuskoodi: SALIBANDY).

Matkoja voi varata Tallink Siljan sivuilla täällä.

Lue myös:
TEHO Sport Suomen Cup huipentuu sekä Tallinnassa että kotiruuduilla
TEHO Sport Suomen Cupfinaalien erotuomariparit nimetty
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tallinnassa pelataan 3 x 20 peliajalla – liput ja matkapaketit nyt saatavina
TEHO Sport Suomen cupin mestaruudet ratkaistaan Tallinnassa

Jaa artikkeli