TEHO Sport Suomen Cup huipentuu Tampereella - Classic ja Loviisan Tor miesten finaaliin

Illan välierissä Classic löi Oulussa OLS:n 6-3 ja Tor Seinäjoella jatkoajalla Nurmon Jymyn 5-4.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa 20. tammikuuta Tampereella kohtaavat Classic ja Loviisan Tor. Illan välierissä Classic löi Oulussa OLS:n 6-3 ja Tor Seinäjoella jatkoajalla Nurmon Jymyn 5-4.

Myös finaalihuipentuman paikka ratkesi välierässä OLS – Classic Tampereen eduksi. Avausmaalin iski OLS, mutta vielä ensi erässä Janne Lamminen ja Lassi Vänttinen nostivat Classicin johtoon, josta se ei enää luopunut. Päätöserään lähdettiin numeroista 2-3, jotka Mikko Leikkanen ja Eemeli Salin repivät kolmen maalin eroksi. Matias Tiira kavensi vielä, mutta Classicin Joonas Pylsyn ylivoimaosuma kolme minuuttia ennen loppua sinetöi jo loppulukemat.

Seinäjoella riitti draamaa, kun Jymyn Visa Noponen, Jose Kivipelto ja Tommi Kärkkäinen muuttivat toisessa erässä isäntien kahden maalin tappioaseman 4-3-johdoksi. Ottelun viimeisen minuutin aluksi Torin Peik Salminen kuitenkin tasoitti kuudella viittä vastaan, ja kellon näyttäessä 74.46 Sami Aallon jatkoaikaosuma siivitti loviisalaiset cupfinaaliin.