TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina Tallinnassa – maksuton ISTV näyttää suorana

Tallinnassa lauantaina pelattavat TEHO Sport Suomen Cupin lopputtelut PSS–SB-Pro ja Nokian KrP–Classic nähdään suorina ISTV:ssä ja Ruuudussa.

Salibandyn TEHO Sport Suomen Cup huipentuu huomenna lauantaina 8. helmikuuta Tallinnassa. Pelipaikkana on vuoden 2016 MM-karsinnoista tuttu Tallinnan teknillisen korkeakoulun urheiluhalli, ja kerta on ensimmäinen, kun cupfinaalit pelataan Suomen rajojen ulkopuolella. Suorat lähetykset molemmista loppuotteluista nähdään maksuttomassa ISTV:ssä sekä Ruudussa.

Ottelut selostaa Tuomo Reponen, ja kommentaattorina on Toni Lötjönen.

Finaalitapahtuman ohjelma:

Klo 13.30 Naisten cupfinaali PSS – SB-Pro
Klo 16.30 Miesten cupfinaali Nokian KrP – Classic

Finaaliareena TalTech Sportshall sijaitsee osoitteessa, Männiliiva 7, 12616 Tallinn.

TEHO Sport Suomen Cupissa on tämän kauden aikana kokeiltu lyhennettyä peliaikaa ja pienempää ottelukokoonpanoa. Lauantain loppuotteluissa peliaika on kuitenkin 3 x 20 minuuttia tehokasta peliaikaa, erätaukojen pituus 15 minuuttia ja ottelupöytäkirjassa korkeintaan 20 pelaajaa ja viisi toimihenkilöä.

Jos cupfinaalin varsinainen peliaika päättyy tasan, pelataan 20 minuutin jatkoaika viidellä viittä vastaan. Varsinaisen peliajan ja jatkoajan välissä on viiden minuutin tauko. Jatkoaika päättyy ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin. Mikäli jatkoaika ei tuo ratkaisua, ratkaistaan ottelu viiden laukojan rangaistuslaukauskilpailussa.

Lue myös Pääkallo.fi:stä: Ennakko: Asiantuntijat cupin finaalin kimpussa – ”Nokian on pysyttävä pallolla”

Jaa artikkeli