Teemu Kalinainen M-Team Halli Oy:n toimitusjohtajaksi ja M-Teamin toiminnanjohtajaksi

M-Team Halli Oy:n toimitusjohtaja ja Helsingin M-Team ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu. Jyrki Paajanen siirtyy uusien haasteiden pariin ja M-Teamin johtoon astuu Teemu Kalinainen. Hän on aloittanut tehtävässä 24.10.2022.

Kalinainen siirtyy M-Teamiin yksikönpäällikön tehtävistä Kotikatu Oy:ltä. Hänellä on pitkä historia salibandyn parista, juniorityöstä aina ylimmän sarjatason päävalmentajan tehtäviin saakka.

Valmennushistoriaa Kalinaisella on reilut 20 vuotta ja hän on suorittanut myös salibandyn huippuvalmentajatutkinnon. Viimeiset kolme vuotta hän on luotsannut Inssi-Divarin kärkijoukkueisiin lukeutuvaa M-Teamin edustusjoukkuetta menestyksekkäästi.

– Olen tietenkin nöyrän kiitollinen valinnastani. Olen pitkään kulkenut kahta polkua rinnan salibandyn ja työelämän kanssa, koettaen oppia mahdollisimman paljon molemmista. Odotan uteliaana näiden polkujen yhdistämistä ja sen myötä taas uuden oppimista, Kalinainen kertoo.
– Olen oppinut tuntemaan seuran helposti lähestyttävänä, dynaamisena ja omien arvojensa mukaisesti toimivana. Taustoilla vaikuttavat ihmiset ovat erittäin sitoutuneita ja suoraselkäisiä. Koen omien arvojeni olevan yhtä seuran kanssa, joten se luo itselleni turvallisen yhteisön toimia.
– Työ pitää sisällään paljon itsensä johtamista ja suunnittelua, mutta myös yhdessä monimuotoisen seurayhteisön kanssa toimimista. Tavoitteeni on laittaa itseni likoon, jotta pystymme edelleen kehittämään hyvinvointia seurassa ja tarjoamaan mahdollisimman laadukkaan ympäristön myös tuleville Tiimiläisille.

Helsingin M-Team ry:n hallituksen puheenjohtaja Ursula Snellman on iloisen odottavainen uuden toiminnanjohtajan aloittaessa työnsä.
– Odotukset ovat positiiviset! Teemu on kokenut johtamisen ammattilainen, jolla on pitkä historia salibandysta ja seuratyöstä. Hän tuntee M-Teamin hyvin ja lajin perinpohjaisesti. Erityisen iloinen olen huomattuani, että Teemulla on aito kiinnostus seuran kehittämistä kohtaan. On hienoa päästä työskentelemään ja viemään seuraa edelleen eteenpäin Teemun johdolla, Snellman kertoo.

Väistyvä toiminnanjohtaja Jyrki Paajanen kiittää seuraa ja seurayhteisöä.
– Haluan lämpimästi kiittää M-Teamin johtoa luottamuksesta, sekä avoimesta suhtautumisesta erilaisiin toimintaa ja olosuhteita kehittäviin toimenpiteisiin. Mielestäni olemme ottaneet molemmissa isoja askelia eteenpäin.
-M-Team on tarjonnut minulle upean ympäristön ammatilliseen kehittymiseen. Seurassa on upeita toimijoita, toiminta on laadukasta, ja edessä on varmasti valoisa tulevaisuus! Tässä kohtaa minulle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus haastaa itseäni jälleen uudessa ympäristössä. Kun tiedän, kuka tehtävässä jatkaa, en epäile hetkeäkään, etteikö seuran kehitys jatkuisi tästä eteenpäin ehkäpä vielä vauhdikkaammin!

M-Team toivottaa Teemun tervetulleeksi ja kiittää Jyrkiä lämpimästi yhteisestä ajasta, sekä toivottaa oikein hyvää jatkoa!

M-Teamin tiedotteesta
Kuva: M-Team

Jaa artikkeli