Tatu Ruohonen takaisin Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Porilaisjoukkueen oma kasvatti pelasi Karhuissa viimeksi Divaria kaudella 2013-14. Neljän vuoden Rauman vierailun aikana Ruohonen pelasi kaikkiaan 99 ottelua Liigassa saalistaen niissä 31 (11+20) tehopistettä.
Kaikkiaan Ruohosella on Liiga-otteluita pelattuna tasan 200 Karhujen, SalBan ja Loviisan Torin riveissä.

– Hyvällä fiiliksellä palataan takaisin Poriin. Tuntuu kuin kaikki olisi ihan uutta, vaikka toisaalta tuntuu kuin ei olisi ollut päivääkään poissa. Urheilutalo on niin tuttu ympäristö ja täällä on tullut vietettyä paljon päiviä ja tunteja. Mukava oli palata takaisin, kommentoi Karhujen tuore puolustaja Tatu Ruohonen.

– Oli hyviä ja hauskoja vuosia Raumalla. Matkan varrella tapasin paljon hyviä tyyppejä, vaikka ei ensi alkuun raumalaisista uskoisi. Mukavassa porukassa viihtyi helposti ja varmaan sen takia neljä vuotta vierähti siellä.

– Pitkästä aikaa on jännittynyt fiilis, vaikka joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia ja hyviä ystäviä. Sitä on kuin innostunut pikku poika, päättää Ruohonen.

Ruohosen sopimuksen jälkeen Karhuilla on nyt kasassa kaikkiaan sopimukset 3 maalivahdin ja 25 kenttäpelaajan kanssa.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit (3)

Rasmus Österman, Tomi Bergendahl, Roope Mutka.

Puolustajat (12)

Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Roni Tuomela, Tatu Ruohonen, Niko Järvenpää, Joonas Poutanen, Atte Ståhle, Jankke Virtala, Paavo Kankaanpää, Oskari Raittila.

Hyökkääjät (13)

Benjamin Lepola, Ville Salonen, Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto, Elias Kauppi, Tuomas Huhtala.

Karhujen tiedotteesta
Kuva: UrheiluSuomi.com

Jaa artikkeli