Tässä Teho Sport Suomen Cupin finaalien erotuomarit

Naisten finaalin tuomitsevat Toni Nerg ja Anssi Sinisalo Lahdesta. Miesten finaalissa oikeutta jakavat Thomas Ellis (kuvassa oik.) Helsingistä ja Janne Sjögren Vantaalta (vasemmalla).

Pääsarjaerotuomaritoiminnan johtoryhmät tekivät finaalivalinnat syyskauden suoritusten perusteella.

– Kumpainenkin tuomaripari on tehnyt tasaisen laadukasta työtä kentällä läpi syksyn Cupin välierävaihe mukaan lukien ja kehityskäyrä on osoittanut ylöspäin, toteaa liiton erotuomaripäällikkö Janne Koskinen.

– – – – –
Miesten TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa 20.2. Riihimäen Cocks Areenalla kohtaavat Nokian KrP ja SPV. KrP järjesti yllätyksen lyömällä välierässään kolme edellistä Cupin voittoa napanneen Classicin 8-6. SPV kukisti vieraskaukalossa Westend Indiansin 9-6.

Naisten Suomen Cupin mestaruudesta pelaavat hallitseva cupmestari SB-Pro ja FBC Loisto. Pro voitti välierässä Classicin luvuin 8-2. FBC Loisto Turusta jyräsi ensimmäiseen cupfinaaliinsa kaatamalla vieraissa Kooveen 14-6.

Teho Sport Suomen Cupin finaalit
Paikka: Cocks Areena, Riihimäki
Aika: 20.2.2021
Naisten finaali klo 13
Miesten finaali klo 16

VeikkausTV näyttää Cupin ratkaisun

Salibandyliiton ja Veikkauksen yhteistyö näkyy myös Suomen Cupin lähetyksissä. VeikkausTV teki monikameratuotantoina lähetykset Cupin välieristä ja sama on luvassa finaaliotteluista.

Kuva: Jarmo Koskela

Jaa artikkeli