Täsmennyksiä Salibandyliiton organisaatioon ja vastuisiin

Kehityspäällikkö Kim Sällströmin siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen olemme päätyneet töiden organisoinnissa seuraavaan ratkaisuun. Toimimme näin 1.5.2019 alkaen toistaiseksi.

Tiina Koivisto, Mikko Kaksonen, Mikko Helanen ja Olli Junttila toimivat 1.5.2019 alkaen kilpailutoiminnan sektorilla ja Eeva Welling seura- ja kehityspalvelut -toimintasektorilla.

Tiina Koivisto toimii nykyisten omien tehtäviensä ohella toistaiseksi Länsirannikon aluevastaava Sanna Bergströmin ja Sisä-Suomen aluevastaava Matti Parviaisen esimiehenä ja hänellä on kokonaisvastuu toiminnasta sekä Länsirannikon että Sisä-Suomen alueilla. Lisäksi hän toimii SunSäbä- ja Katusähly-kiertuepromoottoreiden Vilma Pekkalan ja Veera Rönnin esimiehenä. Tiina Koiviston esimies on kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Mikko Kaksonen toimii nykyisten omien tehtäviensä ohella toistaiseksi Savo-Karjalan aluevastaava Vesa Engblomin esimiehenä ja hänellä on kokonaisvastuu toiminnasta sekä Kaakkois-Suomen että Savo-Karjalan alueilla. Mikko Kaksosen esimies on kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Olli Junttilan, Mikko Helasen ja muiden kilpailutoiminnan sektorin työntekijöiden tehtävät ja vastuut säilyvät entisinä, ja heidän esimiehensä on kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen.

Eeva Wellingin tehtävät ja vastuut jatkuvat pääsääntöisesti entisinä, ja hänen esimiehensä on kehityspäällikkö Mervi Kilpikoski.

Lisätietoja:
Kari Lampinen, puh. 0400 529 032
kari.lampinen(at)salibandy.fi
Salibandyliiton toiminnanjohtaja

Jaa artikkeli