Tarkennuksia Salibandyliiton tehtäviin ja toimenkuviin - Alueellisen pelitoiminnan kehitysprojektia vauhditetaan

Salibandyliitto haluaa tarjota entistä kiinnostavampaa, joustavampaa ja kustannustietoista toimintaa joukkueille ja pelaajille. Viime syksynä aloitettu alueellisen pelitoiminnan kehitysprojekti tuo konkreettisia muutoksia toimintamalleihin.

Alueellisen pelitoiminnan kehitysprojekti on tuoreeltaan esillä ja keskusteluissa alueiden kehityspäivillä helmi-maaliskuussa.

Lue lisää: Alueiden kehityspäivät 2024 helmi-maaliskuussa – laita jo kalenteriin

Projektin vauhdittamiseksi ja toteutumisen varmistamiseksi kaudella 2024–25 Salibandyliitossa on tehty tarkennuksia toimihenkilöiden tehtäviin ja toimenkuviin.

Muutoksilla tavoitellaan alueellisen pelitoiminnan kehitystoimien, harrastamisen muiden kehityshankkeiden sekä normaalien pelikauden toteutukseen liittyvien tehtävien sujuvuutta kauden 2024–25 valmistautumiseen ja käynnistämiseen. Tavoitteena on myös parempi vuorovaikutus ja yhteistyö seurojen kanssa sekä sujuva asiakaspalvelu. Tuloksia ja työkokonaisuuksia arvioidaan uudelleen loppusyksystä 2024 kun pelikausi on saatu käyntiin.

Etelän aluepäällikkö Salla Nuortevan, Lännen aluepäällikkö Jaakko Kaistisen sekä pelaamisen ja harrastamisen kehityspäällikkö Tiina Koiviston työvastuita ja yhteistyön rajapintoja on tarkennettu.

Kehityspäällikkö Koivisto vastaa aikaisempien vastuidensa lisäksi alle 10-vuotiaiden Säbäkipinä-kortteliliigamallin ja 3v3-salibandyn konsepteista, niiden kehittämisestä ja toiminnan käynnistämisestä uusille alueille ja paikkakunnille. Häntä tehtävissä avustaa harrastekoordinaattorina Minja Kolkka. Kolkan tehtävä kestää 31.8.2024 saakka ja on osa-aikainen.

Etelän aluepäällikkö Nuorteva sekä Lännen aluepäällikkö Kaistinen vastaavat oman alueensa pelitoiminnan kokonaisuudesta, pelikalenterin suunnittelusta ja toteutuksesta, pelitoiminnan kehittämisestä sekä halli- ja kuntayhteistyöstä. He tekevät yhteistyötä Koiviston kanssa alle 10-vuotiaiden kortteliliigamallin toteutuksessa omalla alueellaan ja jatkavat aktiivisissa rooleissaan alueiden asiantuntijaverkoston toiminnassa.

Ari Lehtosen tehtävä muuttuu alueellisen pelitoiminnan asiantuntijan tehtäväksi ja hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä sekä Etelän että Lännen aluepäälliköiden kanssa. Idässä ja Pohjoisessa kaikki alueellisen pelitoiminnan kehittämisen 10 teemaa kuuluvat aluepäälliköiden Mikko Kaksosen (Itä) ja Olli Junttilan (Pohjoinen) tehtäviin.

Edellä kuvattujen tarkennusten lisäksi alueellisen pelitoiminnan tiimin yhteistyötä ja toimintamalleja kehitetään kausivaihteluista aiheutuvan työkuorman tasaamiseksi ja osaamisen varmistamiseksi.

Lisätietoja:

Mervi Kilpikoski
Johtaja, alueet ja kehittäminen
Seuratoiminnan, alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan ja niiden kehittämisen johtaminen. Elinvoimaiset salibandyseurat -strategiaohjelma, suora seuratuki (seurojen palkkaushankkeet), GDPR-vastaava.

Jaa artikkeli