Tarjolla psyykkisen valmennuksen verkkokoulutus to 4.6. klo 17:00 – 19:00

Salibandyliitto ja Eerikkilän Urheiluopisto / Floorball Academy järjestävät psyykkisen valmennuksen verkkokoulutuksen torstaina 4.6 klo 17:00-19:00.

Salibandyliitto ja Eerikkilän Urheiluopisto / Floorball Academy järjestävät psyykkisen valmennuksen verkkokoulutuksen torstaina 4.6 klo 17:00-19:00.

Olemme salibandyn pelaajapolulla MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnassa sekä Salibandyliiton valmennusosaamisessa konkretisoineet, mitä psyykkinen valmennus sisältää ja miten sitä voidaan systemaattisesti kehittää. Kaiken valmennuksen pohjana on kuitenkin yhteinen kulttuuri, joka ohjaa tekemistä voimakkaasti niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja loppupeleissä määrittää arkitoiminnan laadun. Kulttuuri on kuitenkin terminä abstrakti, mikä vaikeuttaa sen kehittämistä arkivalmennuksessa. Tässä yhteydessä kulttuurilla tarkoitetaan yhteistä tapaa toimia ja ajatella. Tämän verkkokoulutuksen tarkoituksena on konkretisoida, kuinka voimme tietoisesti luoda oppimista ja kehittämistä tukevaa kulttuuria. Vahva perusta eli kulttuuri mahdollistaa myös muiden taitojen laadukkaan harjoittelun. Vahvan kulttuurin avulla pystymme kehittämään pelaajan sisäistä motivaatiota, oppimista sekä lajista nauttimista, jotka ovat yhteydessä sekä parempaan suoritustasoon että pienempään drop out -ilmiöön.

Psyykkisen valmennuksen verkkokoulutus to 4.6. klo 17:00 – 19:00
• Teema; Psyykkisen valmennuksen prosessi oppista ja kehittymistä tukevan kulttuurin rakentamisessa
• Ilmoittautumiset ke 3.6. klo 21:00 mennessä, https://www.suomisport.fi/events/d62039c5-3aaf-46aa-bd09-af3fc5382048
• Osallistujat saavat henkilökohtaisen osallistumislinkin koulutukseen sähköpostilla to 4.6. klo 12:00 mennessä

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli