Tarinat talteen – Salibandy Suomessa 35 vuotta

Lähetä Sinäkin salibandyyn liittyvä tarinasi Salibandymuseon julkaistavaksi ja tallennettavaksi.

Salibandyn 35-vuotiseen historiaan mahtuu satoja ja tuhansia toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita. Tarinoita siitä, miten sinä päädyit harrastamaan salibandya. Tarinoita siitä miten kaveriporukka perusti salibandyseuran. Tarinoita siitä miten sinulle sattui pelissä se pöhkö päivä ja kaikki onnistui. Tarinoita siitä miten peliporukan saunaillassa suunniteltiin uusi pettämätön vaparikuvio.

Suomen Salibandymuseo haluaa kasata näitä tarinoita talteen ja julkaista ne 35 vuotisen suomalaisen salibandyn kunniaksi ja arvokkaiden muistojen vaalimiseksi.
– Korona on lamaanuttanut harrastamisen rakkaan salibandyharrastuksemme parissa. Nyt on otollinen hetki muistella niitä kultaisia muistoja, mieleenpainuvia hetkiä ja hauskoja sattumuksia mitä sähly ja salibandy on itsekullekin meistä tarjonnut, toteaa salibandymuseon puheenjohtaja Jari Kinnunen ja kannustaa toimittamaan oman tarinansa talteen ja siten luomaan oman pysyvän puumerkkinsä salibandyn historiaan.

Salibandymuseo julkaisee tarinoita teksti-, video- ja äänitemuodossa pelikauden 2020-21 aikana. Tarinat päätyvät myös muodossa tai toisessa maailman ensimmäiseen Salibandymuseoon Lempäälän Ideaparkkiin.

Mikäli haluat tarinasi talteen ja sen värittävän suomalaista salibandyhistoriaa, toimi näin:

Toimita tarinasi:

• tekstinä,
• videona tai
• audiona

• sähköpostitse,
• WhatsApp-viestinä tai
• SMS-viestinä

Suomen Salibandymuseolle:
jari.kinnunen at salibandy.fi
Puhelin (0400) 529 000

Tarinat voidaan julkaista nimelläsi, nimettömänä tai nimimerkillä. Liitä viestiisi tieto siitä, miten haluat tarinasi julkaistavan. Toimittamalla tarinan luovutat Suomen Salibandymuseo ry:lle julkaisuoikeuden tarinaasi.

Lisätiedustelut: Jari Kinnunen

Jaa artikkeli