Tanssin kipinää - Kilpailu ja pääpalkintona liput Champions Cupiin

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Säbäkipinän tavoite on tarjota innostava liikkumisen alusta lapsille sekä antaa seuroille erilaisia tapoja toimia ja järjestää toimintaa. 

Nyt myös tanssia näkyy Salibandyliiton somekanavissa? Kyllä vain! Säbäkipinä ja tanssistudio Beat Dance Company ovat alkaneet yhteistyöhön.

Molempia yhdistää liikkumisen ilo ja sen tuoma kipinä. Koreografiaa tanssittiin ensimmäisen kerran Säbäkipinän Virtuaaliviikon livelähetyksessä ja koreografian on suunnitellut Nea Blom tanssistudio Beat Dance Companylta. Tanssi on suunniteltu Love to Way You Play kappaleeseen.

Säbäkipinä ja Beat Dance Companu haastavat kaikki tanssimaan. Osallistu kilpailuun ja voita liput Champions Cupiin:

-Kuvaa oma tanssivideo (koreografia videolla).

-Lähetä video sabakipina@salibandy.fi tai viestillä numeroon 0400529014.

-Osallistujien kesken arvotaan liput Champion Cup -tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään 7.1.2023 Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksissa.

-Osallistumisaikaa on to 15.12. saakka.

-Salibandyliitto vastaa arvonnasta.

Koreografia Säbäkipinä-tanssiin:

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).
Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli