Talent Cup Jyväskylässä jo 10. kerran - "Iso ponnistus meille - vahvistaa yhteenkuuluvuutta"

Talent Cup on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa juniorisalibandyturnausten joukossa. Tänä vuonna Talent Cup pelataan 4.-5. toukokuuta ja tapahtuma järjestetään jo 10. kerran.  

Odotukset tulevasta juhlaturnauksesta ovat korkealla, sillä osallistujamäärä on ollut kasvusuunnassa.

Talent Cup on kasvanut kymmenessä vuodessa noin 30 joukkueen paikallisesta turnauksesta 126 joukkueen valtakunnalliseksi turnaukseksi. Viime vuonna turnaus liikutti Jyväskylän alueella yli 2000 pelaajaa ja joukkueen toimihenkilöä. Turnauksen kasvamisesta ovat hyötyneet myös paikalliset yritykset.

– Näin merkittävässä tapahtumassa on ilo olla mukana. Parasta on nähdä iloisia pelaajia halleilla, järjestelyistä vastaavan O2-Jyväskylän toiminnanjohtaja Krista Karhunen toteaa.

– Talent Cup on sopivan lähellä ja kerää joukkueet yhteen lännestä, idästä, pohjoisesta ja etelästä. Pelipäivistä tehty joukkueille mahdollisimman helppoja, kun ruokailut ja pelit pyritään järjestämään samassa paikassa tai ainakin lähellä toisiaan, hän summaa turnauksen vahvuuksia.

Isot turnaukset vaativat tekijänsä. Talent Cup on vapaaehtoistyön voimannäyte O2-Jyväskylälle. Tapahtumalla on tärkeä osansa seuran varainhankinnassa ja sitä kautta seuratoiminnan turvaamisessa.

– Talent Cup on iso ponnistus meille. Paljon talkoolaisia tarvitaan, jotta kaikki saadaan kunnialla järjestettyä. Mutta samalla se on myös tapahtuma, jossa saamme laaja-alaisesti vahvistettua yhteenkuuluvuutta, yhteisöllisyyttä, sitoutettua perheitä ja vanhempia seuramme toimintaan, toiminnanjohtaja painottaa.

Toukokuussa luvassa on arvatenkin suuria tunteita, hienoja maaleja ja tiukkoja kamppailuja.

– Tärkeintä kuitenkin on reilu peli, liikunnan riemu ja joukkueiden kanssa vietetty yhteinen aika, Karhunen tietää.

Lisätietoa Talent Cupin turnaussivuilla: https://talentcup.torneopal.fi/

Jaa artikkeli