Taistelu Salibandyliigan mestaruudesta jatkuu tänään klo 18.30 Tampere Areenalla

Classic on napsinut kaksi kiinnitystä mestaruuteen, mutta kaikkien aikojen kauttaan pelaava TPS on kaikkea muuta kuin antanut periksi.

Taistelu Salibandyliigan mestaruudesta jatkuu tänään klo 18.30 Tampere Areenalla, kun Classic ja TPS iskevät yhtene kolmannen kerran. Classic on harjannut jo kaksi kiinnitystä kultaan, mutta haastaja on kaikkea muuta kuin luovuttanut.

– Ennakkoasetelmat ovat yleisöä varten, ei pelaajat ja valmentajat niitä mieti, TPS-luotsi Jukka Ruotsalainen kuittasi niukan kotitappion jälkeen.
– Oltiin pelillisesti välillä kilometri edellä mutta kaveri puolusti laadukkaasti, Torstaina tärähtää sitten vierasvoitto.

Lauantain avauksessa TPS vei toisen erän tylysti 3-0 mutta Classic ensimmäisen ja kolmannnen vielä yhtä komeammin voittaen 8-3. Tiistaina Turussa tuli TPS kahdesti Mikko Hautaniemen ja kerran Miko Kailialan osumilla maalin päähän, mutta vielä jäi eroa yksi tamperelaisten eduksi.

Tänään Tampere Areenalle saapuvien kannattaa satsata ennakkolippuun, sillä ensimmäisessä pelissä sisäänpääsy jopa ruuhkautui monen tullessa hallille vasta juuri ennen alkuvihellystä.

Ennakkoliput illan loppuotteluun löytyvät tutusta osoitteesta lippu.fi/salibandy.

Niille poloille, jotka eivät tänään paikan päälle ennätä, näyttää illan mittelön suorana Ruutu.

Tämä video tiivistää, mistä on kyse!

Valokuva: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli