"Tähän on jäänyt koukkuun" - Liigakiertue vierailee Nokian KrP:n kotipelissä

Salibandy.fi oli mukana torstaina 11.10. Nokialla, kun kotijoukkue Nokian KrP sai vastaansa Kooveen.

Viime torstaina 11.10. Salibandy.fi oli mukana Raholan liikuntakeskuksessa, Nokialla, kun kotijoukkue Nokian KrP sai vastaansa paikallisvastustaja Kooveen. Peli päättyi 8-2 Nokian KrP:n voittoon. Tulospalvelu löytyy tästä.

Haastattelussa oli niin seuran toimijoita, faneja kuin joukkueen tähtipelaajia. Seuran toiminnanjohtaja Marko Salmela kertoi mm. seuran kuulumisia, historiaa ja tietoa nykytilanteesta. Fanit Tero ja Erika pelaavat seuran junior-joukkueessa. Kannustushuudot raikasivat katsomosta ja aina maalin jälkeen monipäinen fanijoukko ryntäsi kentän laidalle antamaan läpyt suosikki pelaajilleen. Teron ja Erikan mielestä Nokian KrP on paras seura, koska se on Nokialta ja se on yksinkertaisesti vaan paras.

Ykköskentän hyökkääjät Henri Johansson, Joni Henttonen ja Joona Rantala kertovat niin salibandyn, seuran kuin fanien merkityksestä. Joona Rantala kommentoi myös paljon puhuttanutta suojalasisääntöä ja kertoo parhaat vinkkinsä suojalasien käyttöön. Maalitykki Johansson jakaa vinkkinsä salibandyyn. 

Nokian KrP:stä huokui hyvää fiilistä ja intohimoa lajia kohtaan. Toiminnanjohtajan sanoin: ”Tähän on jäänyt koukkuun”, tiivistää hyvin myös tähtipelaajien ajatuksen siitä, että salibandy ei ole vain työ tai harrastus – se on elämäntapa. Lisätietoja seurasta löydät tästä.

Lue aiheesta lisää tästä. Lisää tunnelmia löydät Salibandyliiton kanavista Facebookista, InstagramistaYoutubesta ja Twitteristä.

Jaa artikkeli