Superlauantai Oulun Energia Areenassa la 28.10.2017

Lentopalloseura ETTA ja OLS Salibandy järjestävät yhteistyössä järjestyksessään toisen Superlauantain Oulun Energia Areenassa lauantaina 28.10.2017. Viime vuonna areenassa pelattiin kaksi lentopallo-ottelua, mutta täksi vuodeksi Superlauantain konsepti on hieman muuttunut. Superlauantai kattaa saman päivän aikana kaksi huippuottelua.

Ensin on vuorossa miesten Salibandyliigaa, kun OLS kohtaa hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Classicin. Tämän jälkeen ETTA kohtaa Kokkolan Tiikerit myöhäisemmässä lentopallon Mestaruusliigan ottelussa. Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin vetää Raksila täyteen yleisöä!

Juniorit myyvät lippuja tapahtumaan

Tapahtuma on oiva mahdollisuus Oulun alueen junioriseuroille kerätä varoja toimintaansa. Lippuja annetaan ennakkoon myyntiin kaikille halukkaille junioriseuroille lajirajoista riippumatta. ETTA puolestaan hoitaa tapahtuman aitiomyynnin sekä vip-myynnin yhteistyössä OLS:n kanssa.

Myös Oulun Kärpät on mukana tapahtuman toteuttamisessa. Tämä takaa sen, että jäähallin ravintolapalvelut, vip-tilat ja aitiot toimivat täydellä teholla koko palloilun täyteisen päivän ajan.

Ohjelma 28.10.2017:

Salibandyliiga: OLS-Classic klo 14.00
Mestaruusliiga: ETTA-Tiikerit klo 17.30

Koko päivän lippu maksaa 16€.

Jaa artikkeli