Superfinaali huipentaa salibandykauden lauantaina - tässä erotuomarit

Superfinaaliin on nimetty erotuomarit ja heille varahenkilöt sekä otteluvalvojat.

Lauantaina Hartwall Areenalla pelattavan Superfinaalin erotuomarit on nimetty. Miesten Superfinaalissa Classic – Happee jakavat oikeutta Mikko Alakare ja Vesa Vilkki. Naisten Superfinaalin Classic – SB-Pro viheltää kaksikko Timo Järvi – Pertti Kirsilä.

Osa tapahtuman erotuomaritoimintaa ovat myös otteluvalvojat. Miesten Superfinaalin otteluvalvojana toimii Anssi Tuomi ja naisten ottelussa Teemu Rannikko.

Eikä tässä vielä kaikki. Erotuomarikin on ihminen, ja ihminen saattaa sairastua tai muuten estyä saapumasta kauden huipennukseen. Siksi on nimetty myös varaerotuomariparit, jotka ovat miesten Superfinaalin varalle Thomas EllisJanne Sjögren ja naisissa Juhani KirvesHenrik Snellman.

Iso peli on edessä jo perjantaina, kun Nokian KrP ja Westend Indians ratkovat, kumpi päättää kauden 2017 – 2018 kaikkien aikojen ensimmäiseen Salibandyliigan mitaliinsa. Pronssiotteluun on nimetty erotuomareiksi kaksikko Henri HeinolaManu Marttinen ja otteluvalvojaksi Miikka Myllykangas.

Lisätietoja lippukategorioista ja -hinnoista Pääsyliput-sivulla.

Ohjelma
11:45 Ovilipunmyynti aukeaa
12:00 Sisäänkäynti Hartwall Arenalle aukeaa (käytössä 1. kerroksen sisäänkäynti)
12:30 Katsomoiden ovet avautuvat
13:10 Pre-game show
13:30 Naisten Superfinaali Classic – SB-Pro
16:10 Pre-game show
16:30 Miesten Superfinaali Classic – Happee

Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

Ainutlaatuinen salibandyelämys
Superfinaalissa pelataan kotimaisen salibandyn merkityksellisimmät ottelut, kun naisten ja miesten Suomen mestaruudet ratkotaan yksittäisissä finaaliotteluissa. Panosten ollessa kovimmillaan, syntyy uusia sankareita ja sankaritarinoita.

Huippulaadukkaan salibandyviihteen lisäksi showta juontaa YLE X.stä ja Punk’d Finlandista tuttu Viki Eerikkilä ja tapahtumassa on tavattavissa Suomen suosituin tubettaja Roni Back.

Kuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli