Suomi - Norja suorana Ylen kanavilla: Tässä Suomen kokoonpano

Ylen lähetys ottelusta alkaa Yle Areenassa klo 17.40 ja TV2:ssa klo 18.00.

Eilen Tanskan kaatanut Suomi jatkaa salibandyn MM-turnausta Prahassa kohtaamalla tänään Norjan klo 17.45 Suomen aikaa. Ylen lähetys ottelusta alkaa Yle Areenassa klo 17.30 ja TV2:ssa klo 18.00.

Kisat Ruotsi-tappiolla aloittanut Suomi pääsi Tanskaa vastaan alussa hyvin vauhtiin ja vei jo ensi erän 5-1. Ville Lastikka ja Mikko Hautaniemi saivat viemisiksi pallot ensimmäisten MM-maaliensa kunniaksi, ja Lastikka laukoi Nico Salon tavoin peräti kaksi osumaa.

Suomen kokoonpanosta on vielä tänään sivussa flunssaansa paranteleva puolustaja Lauri Stenfors.

Norja aloitti kisat kaatamalla Tanskan 9-3, ja eilisessä iltaottelussa norjalaiset taipuivat Ruotsille 1-9. Ruotsin pääsarjassa pelaavat myös Mullsjön maalivahti Markus Jelsnes ja puolustaja Daniel Gidske. Joukkueen suurin nimi on tietenkin maailmantason lajilegenda Ketil Kronberg, joka pelaa jo kymmenensiä MM-kisojaan. Ole Mossin Olesen puolestaan on Norjan ilmaveiviekspertti, joka on ehtinyt väläyttää jo näissäkin kisoissa.

 Odotettavissa oli hyvin eilisen Tanska-pelin tapainen ottelu, jossa altavastaaja Norja keskittyy varjelemaan omaa maaliaan ja iskemään tilaisuuden tullen vastaiskuista ja erikoistilanteista. Jos Norja on palautunut iltapelistä, se on kuitenkin Tanskaa parempi joukkue, joten eilisen tasoinen terävyys ei Suomelta tänään välttämättä riitä.

Suomi ja Norja kohtasivat viimeksi joulukuun 2014 MM-kisoissa Göteborgissa, jossa Suomi oli parempi maalein 6-1. Suomi on toistaiseksi voittanut kaikki maiden 18 keskinäistä kohtaamista.

Lue myös: Tietopaketti: Ohjelma, lähetykset, joukkue – näin seuraat salibandyn MM-kisoja

Suomen kokoonpano Norjaa vastaan näyttää tältä:

NOR-FIN_lineup_700.jpg

Jaa artikkeli