Suomi ja Saksa MM-kaukalossa klo 19 – katso suorana TV2:sta tai Areenasta

Suomi päättää alkusarjansa salibandyn MM-turnauksessa Neuchatelissa kohtaamalla tänään klo 19 Saksan.

Suomi jatkaa salibandyn MM-turnausta Sveitsin Neuchatelissa kohtaamalla tänään klo 19.00 Suomen aikaa Saksan. Mittelö nähdään suorana Yle Areenassa ja TV2:ssa.

Suomi aloitti kisat lauantaina 14–3-voitolla Puolasta mutta taipui eilen järjestäjämaa Sveitsille 4-7. Saksa on ehtinyt hävitä Sveitsille 12-1 ja Puolalle 4-1.

– Niitä, jotka eivät ihan 110-prosenttisessa iskussa ole, huilautetaan nyt alkuviikosta, päävalmentaja Lasse Kurronen sanoi aamun haastattelussa, ja pitkään toipilaina olleet My Kippilä ja Alisa Pöllänen seuraavatkin tämän ottelun katsomon puolelta. Ykkösketjussa Veera Kaupin ja Oona Kaupin välissä hyökkää nyt Ella Sundström, ja Suomen maalia vartioi Tiltu Siltanen.

Ottelun voittajasuosikista ei ole epäselvyyttä, sillä Suomi on vienyt kaikki maiden seitsemän keskinäistä ottelua ja vieläpä takoen niistä viidessä taululle kaksinumeroiset lukemat. Edellisen kohtaamisen tammikuussa MM-karsinnassa Trencinissä Suomi voitti 16-2 ja sitä edellisen Tampereen MM-kisoissa 2015 maalein 16-0.

Maajoukkueen laadukkaat fanituotteet myynnissä – uutuutena tyylikäs tupsupipo https://fanikauppa.salibandy.fi/

Jaa artikkeli