Suomi-fanien charter-lento loppuunmyyty: Kaikki valmista Prahan MM-huumaan

Suomen joukkueelle näyttää olevan luvassa kaikkien aikojen kannustus lauantaina Prahassa alkavissa miesten MM-kisoissa.

Salibandyn MM-turnaus starttaa Prahassa lauantaina, ja suomalaisia kannattajia on luvassa paikan päälle ennätysmäärä. Muun muassa Salibandyliiton ja Elämysmatkojen faneille varaama charter-kone on myyty täyteen.

Prahaa värittävät tietenkin sinivalkoiseksi niin omin kyydein kuin joukkonakin saapuvat fanit, ja se virallisista virallisin Suomi-kone nousee ilmaan perjantaina 7.12. palatakseen kotimaahan ratkaisupelien jälkeen sunnuntaina 9.12. Mukana ovat asiantuntemuksensa ja vinkkinsä matkalaisten käyttöön tarjoavat lajilegendat Mikko Kohonen ja Toni Lötjönen.

Tiedottaminen Prahan suomalaiskuulumisista ja oheisohjelmista on keskitetty ennen kaikkea WFC2018-Suomifanit-Facebook-ryhmään, johon jokaisen kannattaa käydä liittymässä täällä.

Salibandyliiton tapahtumien ja fanikulttuurin kehityspäällikkö Janne Bruun on syystäkin muikeana katsellessaan tiedostojensa tarkkoja lukuja:
– Charter-lento on tosiaan täynnä ja loppuunmyyty, matkustajia siinä 189. Suomen kannattajien fanikatsomon kaikki 320 lippua on myyty ja FB-ryhmässämme on mukana jo liki 400 fania. Alkulämpöihin ja jokilaivaristeilylle on tullut jo satoja varauksia, ja niihin kannattaa vielä iskeä, sillä mukaan mahtuu yhä, Bruun listaa.
– Tulossa on huikea reissu. Vaikka fanitilaisuudet ulkomailla ovat meille vähän hyppy tuntemattomaan, nyt on innostunut ja luottavainen olo tästä kaikesta.

Kisojen ratkaisupäivinä eli perjantaina 7. ja lauantaina 8. joulukuuta suomalaisia kisafaneja viritetään tunnelmaan Suomi-fanien virallisissa Alkulämmöissä. Ne otetaan ravintola Pilsenissä (nám. Republiky 5), Prahan vanhan kaupungin sydämessä, jossa myös kaiken keskipiste eli Suomen MM-joukkue on fanien tavattavana perjantaina 7.12. klo 13.15-13.45. Perjantaina ja lauantaina ilta jatkuu vielä jokilaivaristeilyllä, josta on mahdollisuus venyttää nukkumaanmenoa samanhenkisessä seurassa Zlaty Strom -yökerhossa.

Lue lisää faniohjelmasta

Fanituotteet fanikaupasta

Suomen MM-joukkue

Ylen kisalähetykset

Viralliset MM-sivut

Jaa artikkeli