Suomi-faneille luvassa kaikkien aikojen kisat - ohjelma alkaa joukkueen fanitapaamisella

Suomea Prahassa MM-kullan uusimiseen kannustaville faneille on luvassa ohjelmaa päivästä yömyöhään.

Suomalaisfaneille on Prahassa luvassa kaikkien aikojen MM-turnaus, ja tänään on julkaistu matkaan lähtevien oheisohjelma. Luvassa on niin etkoja kuin jatkojakin jokiristeilyineen, musiikkeineen ja asiaosuuksineen. Suomihan puolustaa kahden vuoden takaista MM-kultaansa kaupungissa, jossa on juhlittu niin ensimmäistä nuorten kuin ensimmäistä miestenkin kultaa.

Turnaus tiivistyy kohti huipennustaan perjantaina ja lauantaina kiihtyvillä pudotuspeleillä, ja sama koskee faniohjelmaa. Alkulämmöt otetaan Prahan keskustassa ravintola Pilsenissä, josta on suora metroyhteys O2 Arenalle. Perjantaina luvassa on parhaita mahdollisia kunniavieraita: Suomen MM-joukkue saapuu tapaamaan faneja klo 13 – 13.30. Luvassa on tietysti myös matkaisäntiemme Mikko Kohosen ja Toni ”Ylijohtava” Lötjösen analyysejä, kisoja, visoja ja ilonpitoa Tahkolta ja Leviltä tutun DJ Johanneskastajan tarjoamin tahdein.

Sekä perjantai- että lauantai-illat jatkuvat otteluiden jälkeen jokilaivaristeilyllä, joka vie halukkaat lopulta jatkamaan iltaa Zlaty Strom -yökerhoon. Dj Johanneskastaja on fanien ilona myös laivaristeilyllä.

Sekä lauantain että sunnuntain tarkat aikataulut määräytyvät tietenkin Suomen sijoituksen ja otteluohjelman mukaan, ja ne tarkentuvat heti kun mahdollista.

Viralliset fanimatkat lennetään charter-koneella, joka lähtee Prahaan perjantaiaamuna 7.12. ja palaa Suomeen sunnuntai-iltana 9.12. Matkoja on jäljellä vielä nopeimmille.

Muistathan rekisteröityä Suomen maajoukkueen faniksi. Siten saat etuja ja uutisia muita ennen. Rekisteröityneet fanit saavat muun muassa etuosto-oikeuden MM2020 -kotikisojen pääsylippuihin sekä tarjouksia fanituotteisiin ja maaotteluiden pääsylippuihin.

Niin charter-koneella saapuneet ja rekisteröityneet fanit kuin kaikki muutkin kiinnostuneet saavat tuoreimman tiedon tapahtumista WFC2018-Facebook-ryhmästä, johon kannattaa liittyä viimeistään nyt.

Klikkaa näitä:

Facebook: https://www.facebook.com/groups/1813917872244208/
Fanirekisteri: https://salibandy.fi/huippu-urheilu/mm-2018-praha/rekisteroidy-faniksi/
Faniohjelma: https://salibandy.fi/huippu-urheilu/mm-2018-praha/faniohjelma/

Jaa artikkeli