Suomen U23 päätti voittoon Latvian miehistä ja nousi turnausykköseksi

Suomen U23-miesten maajoukkue päätti neljän maan turnauksensa Latviassa voittoon, kun Latvian miesten joukkue taipui aamuottelussa peräti 7-1.

Suomi teki voittoon riittäneet maalit jo avauserässä, jossa Markus Salmi iski pallon kahdesti vastustajan verkkoon. Välissä pääsi vielä Joona Rantala kokeilemaan rangaistuslaukauksesta muttei onnistunut. Salmi sekä Joakim Lund kokosivat ottelussa tehot 2+1, Joona Rantala syötti kaksi osumaa.

Suomi päätyi turnauksen sarjataulukon ykköseksi, kun joukkueen eilen kaatanut Ruotsin U23 oli voittanut Latvian miehet vasta rangaistuslaukauksilla ja hävinnyt Sveitsin U23:lle. Joakim Lund oli kuudella maalillaan ja kolmella maalisyötöllään viikonlopun pistekärki.

Latvia miehet–Suomi U23 1-7 (0-2, 1-2, 0-3)

1. erä: 20.22 Markus Salmi (Oskari Fälden) 0-1, 19.47 Salmi 0-2.
2. erä: 26.39 Juuso Keskinen (Joona Rantala) 0-3, 27.33 Rolands Kovalevskis (Peteris Trekse) 1-3, 33.09 Joakim Lund (Salmi) 1-4.
3. erä: 40.26 Lund (Rantala) 1-5, 42.35 Juuso Keskinen (Lund) 1-6 yv, 57.56 Anton Roth (Niko Laiti) 1-7.