Suomen U23 leirille Eerikkilään - nämä pelaajat saivat kutsun

Suomen U23-ryhmä leireilee Eerikkilässä samaan aikaan miesten maajoukkueen kanssa.

Suomen U23-maajoukkue leireilee 21. – 25.5 Eerikkilässä. Paikalla on samaan myös miesten maajoukkue, ja joukkueiden välille on suunnitteilla muun muassa harjoitusottelut kolmena iltapäivänä.

Lue myös: Salibandyn miesten maajoukkue leirille – tässä mukaan kutsutut

– Pelaajavalinnoissa painotus oli urheilijan arjessa ja pallollisessa osaamisessa. joukkueen päävalmentaja Lasse Eriksson kertoo.
– U23-maajoukkueen tehtävänä on viestittää valinnoilla pelaajille heidän olevan oikealla tiellä suhteessa miesten maajoukkueeseen ja sitä kautta miesten MM-kisapelaajaksi.

– Tulevalla leirillä pelaajat testataan, ja loppuleirin aikana pelaamme kolme ottelua miesten maajoukkuetta vastaan. Peleissä tavoitteena on pyrkiä pelaamaan vahvaa pallollista peliä ja siten käyttää näiden nuorten parhaita puolia joukkueen hyväksi. Pallollisena pelissä painotus on tilan tunnistamisessa ja voittamisessa ja sitä kautta olla myös tehokas viimeistelyssä. Lisäksi teemme lyhyen kurkkauksen syyskuun neljän maan turnauksen vastustajiin. Näin saamme pelaajille kesän ajaksi lisää motivaatiota harjoitella ja kehittää valmiuksiaan urheilijoina, päävalmentaja Eriksson taustoittaa. – On todella hienoa päästä miesten maajoukkueen kanssa yhteiselle leirille ja nähdä, miten nuoret lahjakkaat urheilijat pystyvät haastamaan maailman parhaat pelaajat. Innolla lähdetään kohti ensi viikkoa.

Syyskuussa Suomen U23 kohtaa Tshekin ja Sveitsin U23-maajoukkueet sekä Latvian miehet.

Eerikkilän U23-leirille kutsutut pelaajat:

Maalivahdit:

Olli Kuisma
Markus Laakso

Kenttäpelaajat:

Eemeli Akola
Aaro Helin
Eero Jalo
Justus Kainulainen
Rasmus Kainulainen
Olli Kinnunen
Albert Koskinen
Joonatan Kovanen
Mikko Laakso
Olli Laine
Miska Mäkinen
Joona Rantala
Christian Remes
Toni Salminen
Oskari Savolainen
Juho Sorri
Antti Suomela
Kevin Söderling
Eemil Ukkonen

Kuva viime vuoden vastaavalta leiriltä

Jaa artikkeli