Suomen U23 jatkoi voittokulkuaan Latviassa – nyt kaatui Sveitsi

Suomen U23-miesten maajoukkue nappasi jo toisen voittonsa Valmieran neljän maan turnauksessa, kun Sveitsin vastaava ryhmä kaatui 6-4. Eilen Suomi oli kaatanut Ruotsin kehitysmaajoukkueen.

Tänään meni vielä avauserä sveitsiläisille lukemin 1-3, mutta toisessa Suomi käänsi pelin. Tiitus Salokangas ja Tuomas Ojala nostivat Suomen tasoihin, ja Sveitsin kärsiessä viiden minuutin alivoimaa iski kaksikko Juuso AholaTiitus Salokangas taululle kahden maalin johdon. Sveitsi tuli päätösjaksolla vielä maalin päähän ja pääsi yrittämään tasoitusta rangaistuslaukauksesta. Se ei kuitenkaan uponnut, ja viimeisellä kympillä Elmeri Haveri laukoi vielä loppunumerot.

Lauantaina Suomi kohtaa Latvian miesten maajoukkueen.

Salibandya, Valmiera, Latvia

Neljän maan turnaus

Suomi U23–Sveitsi U23 6-4 (1-3, 4-0, 1-1)

1. erä: 2.20 Yann Ruh (Noah Siegenthaler) 0-1, 7.50 Anton Roth (Tiitus Salokangas) 1-1, 11.03 Len Tringaniello (Florian Wenk) 1-2, 11.33 Yannis Wyss (Gianluca Persici) 1-3.
2. erä: 28.55 Salokangas (Mikko Santanen) 2-3, 31.19 Tuomas Ojala (Waltteri Vesterinen) 3-3, 33.44 Juuso Ahola (Salokangas) 4-3 yv, 34.28 Salokangas (Ahola) 5-3 yv.
3. erä: 44.06 David Durler (Simon Laubscher) 5-4, 51.16 Elmeri Haveri 6-4,