Suomen U19-tytöt löivät jälleen Latvian naiset

Suomen U19-tyttöjen salibandymaajoukkue nappasi jo viikonlopun toisen voittonsa Latvian naisista, kun loppunumerot olivat Forssan Kirkassilmä Areenalla 4-2. Suomen hahmoksi nousi kaksi maalia laukonut Taru Nordman.

Ensimmäisenä osui Latvia, mutta Maura Paajanen tasoitti pelin vain sekuntia ennen avauserän loppua. Toisessa Latvia kykeni kuittaamaan Suomen Jonna Virkkusen johtomaalin, mutta sitten osui enää Taru Nordman. Hän vei Suomen toisessa erässä 3-2-johtoon ja nosti vielä loppunumerot tyhjään verkkoon ottelun viimeisellä minuutilla.

Suomen U19-tytöt – Latvia naiset 4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

1. erä: 13.14 Juta Muravska (Reebaka Laure) 01, 19.59 Maura Paajanen (Elli Kylmäluoma) 1-1.
2. erä: 22.29 Jonna Virkkunen (Anniina Levälampi) 2-1 yv, 24.01 Madara Adamane (Paula Egle) 2-2, 26.38 Taru Nordman (Milja Saarikoski) 3-2.
3. erä: 59.30 Nordman 4-2 tm.