Suomen U19-naiset avasivat Polish Cupin voitolla Norjasta

Suomen U19-naiset aloittivat Nowy Tomyszlin Polish Cup -turnauksen selvällä voitolla, kun Norja kaatui maalein 10-3. Suomen tehokaksikkona hääri yhteensä yhdeksän tehopistettä kerännyt kaksikko Miisa Turunen ja Elsa Holopainen.

Heti aluksi Miisa Turunen syötti Venla Nousiaisen maalintekoon ja iski itse 2-0, sitten Bea Taipale siirsi hyökkäysalueen pallonriiston jälkeen kolmannen ja taas Turunen neljännen osuman. Toisessa erässä Norja venyi kolmeen kavennusmaaliin, jotka kaikki syötti Josefine Bjercke, mutta Suomi jatkoi avauserän tahtiaan vastaten neljällä lisämaalilla. Päätöserän alkuun osui vielä Tanja Parviainen, ja loppunumerot linkosi kaukolaukauksella Olivia Oikarinen.

Miisa Turusen tehot olivat 2+3, Elsa Holopaisen 2+2, Iida Sinkon 1+2 ja Tanja Parviaisen 2+0.

Perjantaina Suomi saa vastaansa Tšekin ja lauantaina Puolan. Kaikki Suomen ottelut alkavat klo 17 Suomen aikaa.

Salibandya, Nowy Tomyszl, Puola

U19-naisten Polish Cup

Suomi–Norja 10-3 (4-0, 4-3, 2-0)

1. erä: 0.37 Venla Nousiainen (Miisa Turunen) 1-0, 2.35 Turunen (Elsa Holopainen) 2-0, 12.17 Bea Taipale (Jenni Leppänen) 3-0, 16.28 Turunen (Holopainen) 4-0.
2. erä:23.35 Sol Julia Johansen (Josefine Bjercke) 4-1, 28.33 Holopainen (Turunen) 5-1, 31.02 Johansen (Bjercke) 5-2 yv, 32.40 Holopainen (Turunen) 6-2 sr, 35.54 Iida Sinkko (Taipale) 7-2, 36.37 Amalie Sogaard Tysland (Bjercke) 7-3, 39.09 Tanja Parviainen (Sinkko) 8-3.
3. erä: 41.19 Tanja Parviainen (Sinkko) 9-3, 56.26 Olivia Oikarinen (Iina Ranne) 10-3.