Suomen nuoret neljänsiksi Polish Cupissa – johto suli tappioksi pronssiottelussa

Suomen U19-miesten Polish Cup päättyi neljänteen sijaan, kun Sveitsi nousi pronssiottelussa tappiolta 3–2-voittoon.

Sveitsi kuittasi avauserässä Aatu Knuutin Suomella laukoman etumatkan, mutta vielä toisella tauolla Suomi johti 2-1 Pietari Porttikiven onnistuttua keskeltä sektoria. Päätöserän puolivälissä Janis Ribler nousi kuitenkin vasemmalta linkoamaan tasoituksen, ja molempien joukkueiden viime minuuttien voittomaalin haku kääntyi Sveitsin eduksi. Jascha Haldemann sijoitti pallon kuljetuksen päätteeksi Teppo Liukkosen maalin yläkulmaan. Suomen yritys hakea aikalisän jälkeen saman tien tasoitusta ilman maalivahtia jäi sekavaksi, kun laukaukset jäivät peittoihin tai karkasivat päätyseinällle.

Loppuottelussa Ruotsi löi Tšekin 9-5.

Salibandya, Nowy Tomysl

U19-miesten Polish Cup, pronssiottelu

Sveitsi–Suomi 3-2 (1-1, 0-1, 2-0)

1. erä: 8.52 Aatu Knuuti (Joona Hokkanen) 0-1, 14.18 Linus Arnold (Pascal Schmuki) 1-1 yv.
2. erä: 26.13 Pietari Porttikivi (Santtu Vuoristo) 1-2.
3. erä: 47.31 Janis Ribler (Jonathan Davet) 2-2 sr, 57.21 Jascha Haldemann (Schmuki) 3-2.