Suomen miehet ja pojat kohtaavat viikonloppuna Ruotsin Vantaalla – kaikki neljä maaottelua suorana SalibandyTV:ssä

Suomen ja Ruotsin miehet sekä U19-miehet iskevät yhteen kaksoismaaotteluissa Vantaan Energia Areenalla 1-2. syyskuuta. Maaottelut ovat osa suurta Nordic Challenge -salibandyturnausta.

Suomen maajoukkueet Ruotsi-otteluihin: miehet & U19 miehet

Ruotsi-ottelut ovat katsottavissa Salibandyliiton videoalustan SalibandyTV:n kautta. Lähetykset toteutetaan monikameratuotantoina grafiikoilla ja suomeksi selostettuina. Yksittäisen ottelun hinta on 6,90e ja kaikki neljä ottelua voi lunastaa hintaan 12.90e.

Tapahtuman aikataulu:

Perjantai 1.9.
klo 15.00 FIN-SWE (U19-miehet) striimi
klo 18.30 FIN-SWE (miehet) striimi

Lauantai 2.9.
klo 15.00 FIN-SWE (U19-miehet) striimi
klo 18.30 FIN-SWE (miehet) striimi

Lue lisää tapahtumasta ja sen lipunmyynnistä: Nordic Challenge

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

OSOITE – Avaa osoite salibandy.tv.

KATSELULAITTEET – SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa (kännykkä tai tablet) että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n katselu älyTV:llä onnistuu parhaiten peilaamisen avulla. ÄlyTV:n selainkatseluun palvelua ei ole optimoitu.

KIRJAUTUMINEN – Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

OTTELUN VALINTA – Seuraavaksi tulee valita haluttu ottelu ja klikata se auki. Ottelun voi hakea joko SARJAVALITSIMEN, SEURASIVUJEN tai etusivun MENEILLÄÄN OLEVAT TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -valikoiden kautta.

MAKSULLISET OTTELUT – Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Ottelulähetysten ostaminen tapahtuu SalibandyTV:n verkkosivujen kautta valitsemalla halutun ottelun ja klikkaamalla painiketta ”OSTA LIPUT”. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytössä.

ASIAKASPALVELU – Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

SalibandyTV-infoja: Tietopaketti: kaikki olennainen salibandylähetyksistä

Jaa artikkeli