Suomen ja Ruotsin huiput kohtaavat Kisakalliossa

Torstaina ja perjantaina on suomalaisille salibandyn ystäville tarjolla todella kova kattaus huippusalibandya, kun Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla, vierailee runsaasti salibandymaailman kirkkaimpia tähtiä. Kisakallioon saapuvat viikonlopuksi leireilemään ja kauteensa valmistautumaan Ruotsin Superliigasta Storvreta IBK sekä IK Sirius.

Maailmanmestareita vilisevät joukkueet harjoittelevat tiukasti tulevaa kautta silmällä pitäen, mutta haastavat leirin ohessa myös suomalaisia huippujoukkueita.
 
Torstain ottelut käynnistyvät ainutlaatuisella kohtaamisella kun IK Siriuksen haastaa kovassa kunnossa oleva Divarin ja Mynämäen ylpeys SBS Wirmo.
Heti tämän ottelun jälkeen pidot vain paranevat, kun kaukaloon astelevat Storvreta ja SSV.

Näissä joukkueissa yhteensä yhdeksällä pelaajalla on maailmanmestaruus, kruununa suomalaiset tuplamestarit Mikael Järvi (SSV), Mika Kohonen (Storvreta) ja Rickie Hyvärinen (Storvreta). Mestareista Kohonen on tosin sairaslomalla eikä pelaa ottelussa.
 
–  On hienoa, että suomalaiset joukkueet ottivat haasteen vastaan, kun esitimme heille kutsun länsinaapureidemme puolesta, sanoo salibandymaailman hyvin tunteva myyntineuvottelija Tommi Fäldt Kisakalliosta. Myös Kisakallion myyntijohtaja Lauri Ikävalko on innoissaan, kun torstaina Siriuksen haastajaksi saapuu miehen oma kasvattajaseura Mynämäeltä.
 
Ottelut Kisakallion Susi Training Centerissä jatkuvat perjantaina, kun Storvretan haastaa Esport Oilers ja IK Siriuksen laittaa puolestaan koville Westend Indians.
 
Molempina päivinä ensimmäinen ottelu alkaa 17:30 ja toinen kello 20:00.
 
Otteluaikataulut (Kisakallion Susi Training Center)
 
Torstai 28.8.
17:30 IK Sirius – SBS Wirmo (Divari)
20:00 Storvreta IBK – SSV
 
Perjantai 29.8.
17:30 Storvreta IBK – Esport Oilers
20:00 IK Sirius – Westend Indians

Kuva: Per Wiklund

Jaa artikkeli