Suomen fanikatsomossa jo yli 1000 fania – finaaliviikonlopun huipputunnelmat parhailta paikoilta

Miesten MM-kotikisat käynnistyvät reilun kuukauden kuluttua. Salibandyfanit ovat huolehtineet siitä, että finaaliviikonlopun tunnelma finaaliviikonloppuna Hartwall Arenalla ei jää ainakaan kannustuksen puutteesta kiinni, sillä Suomen 1200-paikkainen fanikatsomo on muutamia rivejä lukuunottamatta myyty loppuun. Kaikkiaan finaaliviikonlopun lipuista on myyty noin 70%.

Yksi fanikatsomoiden vakiokasvoista on Tero Töyrylä, joka huolehtii maaottelusta toiseen, että ääntä ja kannustusta Suomen joukkueille peliareenoilla riittää.

– Kotikisat ovat minulle odotettu unelmien täyttymys ja kiima on kova, niin kuin kannattajapiireissä asiaa kuvataan. Ei enää mene kovinkaan montaa tuntia valveilla ilman, että kisat kåyvät mielessä. Unissakin kisat ovat jo jonkin kerran käyneet. Eiköhän ne ole enneunia, eli voin kertoa, että kivasti menee Suomelta kotikisat! Odotan hurjaa kannustusta kotikatsomolta, enkä yhtään epäile tätä. Hiukan harmittaa, että itseltä jää ekat pelit näkemättä, mutta kun Uppsalan naisten kisat menevät loppupelien osalta päällekkäin Helsingin kisojen kanssa, niin täytyyhän ne elää loppuun. Aivan upeaa toisaalta, että saa painaa kaksi viikkoa kisoja putkeen!

Myös tapahtumajohtaja Hanne Pirkola iloitsee siitä, että fanit ovat löytäneet katsomoon ja yleisötapahtumien rajoituksia ei enää ole.

– Kotikisojen pelaaminen täysillä katsomoilla on se, mitä haluamme pelaajille, vapaaehtoisille sekä kisayleisölle tarjota. Pitkän tauon jälkeen isojen tapahtumien tekeminen on taas mahdollista, ja on hienoa, että saamme olla palauttamassa urheilun suurtapahtumia ihmisten elämään ensimmäisten joukossa.

Liittymällä maajoukkuefanien joukkoon saat paluupostissa itsellesi linkin, jota kautta pääset ostamaan fanihintaiset liput finaaliviikonlopun fanikatsomoon.

 

Jaa artikkeli