Suomen EFT-joukkueeseen viime hetken muutos: Kekkonen korvaa Hietamäen

Naisten salibandymaajoukkueen vuosi 2016 avataan viikonloppuna, kun edessä on EFT-turnaus Ruotsin Sandvikenissa. Suomen joukkue lentää huomenna torstaina Tukholmaan, josta matka jatkuu Sandvikeniin. Joukkueeseen on tullut yksi pelaajamuutos, kun SB-Pron Laura Hietamäki joutuu jäämään pois maaottelumatkalta. Hietamäen korvaa Classicin Siru Kekkonen, jolle maajoukkue-edustus on uran ensimmäinen.
 
Muun muassa pirteät esitykset viime viikonloppuna Hartwall Arenalla pelatussa Superfinaalissa nostivat Kekkosen (kuvassa) mukaan maajoukkueeseen, kun paikka joukkueessa aukesi. Tapahtumana Superfinaali jätti pelaajalle positiivisen fiiliksen, vaikka tuloksena olikin Classicin väreissä himmeämpi mitali.
– Superfinaali oli huikea kokemus pelaajalle. Ei noin ison yleisön edessä pääse usein pelaamaan, niin kyllä tommoset on ainutlaatuisia kokemuksia. Ennen peliä painotettiin, että muistakaa nauttia, ja onneksi sitä muistikin nauttia koko sydämestä pienen jännityksen ohella, kertaa Kekkonen lauantain fiiliksiä.
 
Suomi kohtaa Sandvikenissa tutut kilpakumppanit, kun perjantaina vastaan asettuu Sveitsi, lauantaina Tsekki ja sunnuntaina turnauksen huipentaa ottelu Ruotsia vastaan. Ensimmäistä kertaa Suomi-paidan päälleen pukeva Kekkonen lähtee maaottelureissuun rennolla mielellä.
– Kutsu maaotteluihin tuli vähän yllätyksenä, mutta positiivisena sellaisena. Tosi odottavainen tunnelma ja tietysti oon lähdössä matkaan iloisin ja rennoin mielin.
 
Naisten maajoukkueen otteita Euro Floorball Tour -turnauksessa voi seurata suorina nettistriimeinä. Kaksi ensimmäistä ottelua tulee verkkolähetyksinä LiveArenalla osoitteessa http://sports.livearena.com/Home/Index/?c=11 ja sunnuntain ottelu kotijoukkuetta vastaan lähetetään Ruotsin TV4-kanavalla tai osoitteessa http://www.tv4play.se/sport/3340356.

Suomen joukkueen kokoonpano
 
Suomen ottelut EFT-turnauksessa
 
Perjantai 22.4.
klo 17 Suomi – Sveitsi (lähetys http://sports.livearena.com/Home/Index/?c=11)
 
Lauantai 23.4.
klo 16 Tshekki – Suomi (lähetys http://sports.livearena.com/Home/Index/?c=11)
 
Sunnuntai 24.4.
klo 14:40 Ruotsi – Suomi (lähetys http://www.tv4play.se/sport/3340356)

Jaa artikkeli