Suomelle voitto Tšekeistä - Kainulainen ja Johansson osuivat kahdesti

Suomen ja Tšekin välinen The Wolrd Games -turnauksen alkusarjan toinen ottelu päättyi Suomen 5-3 voittoon.

Ensimmäisessä erässä Sami Johansson taiteili Suomen kahdella maalillaan hyvään johtoasemaan, jonka turvin siirryttiin ensimmäiselle erätauolle.

Toinen erä oli Justus Kainulaisen näytös. Erän aluksi hän viimeisteli Suomen 3-0 johtomaalin ylivoimalla. Tšekkien maalitili ottelussa aukesi tämän jälkeen myös ylivoimalla, mutta Kainulaisen upottama rangaistuslaukaus päätti toisen erän Suomen 4-1 johtoasemassa.

Viimeisessä erässä tšekkiläiset tulivat vielä haastamaan Suomen joukkueen johtoasemaa. Kaksi maalia alle kahdessa minuutissa ei kuitenkaan riittänyt, eikä tulosta tullut erän lopulla kuudella viittä vastaan pelatessakaan. Suomi voitti ottelun 5-3.

– Pidimme palloa tänään hyvin ja tehtiin tarvittavat maalit. Vastustaja tuli viimeisessä erässä vielä peliin mukaan, mutta selvitettiin hienosti voitto kotiin, tiivistää ottelun parhaana palkittu Justus Kainulainen.

Suomen joukkueen viimeinen alkusarjan vastustaja on USA. Ottelu pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 02.00 Suomen aikaa.