Suomalaishuiput hyvässä vauhdissa Czech Openissa

EräViikinkien miehet ja naiset sekä Nokian KrP ja PSS taistelevat Prahassa Czech Openin pokaaleista.

Prahan perinteisen loppukesän Czech Open -kutsuturnauksen eliittisarjoissa taistelee tällä viikolla neljä suomalaista liigajoukkuetta. EräViikingit on mukana sekä miesten että naisten sarjoissa, minkä lisäksi maatamme edustavat Nokian KrP miehissä ja PSS naisissa.

EräViikingit aloitti miesten sarjan 6–2-voitolla FbS Bohemiansista. Toisessa pelissä Höllvikens AIS karkasi jo kolmen maalin johtoon ennen kuin ErVi puristi rinnalle ja Janne Salonen laukoi voittomaalin vain kolme sekuntia ennen loppusummeria. Perjantaina EräViikingit kohtaa aamupäivällä sveitsiläisen Zug Unitedin.

Nokian KrP:n turnaus alkoi 1–4-tappiolla Florbal Chodoville, mutta toisessa pelissään Näädät kaatoivat Jyri Korsmanin luotsaaman ja Jonne Junkkarisen ja Tuomas Iiskolan tähdittämän Sveitsin mestarin Floorball Könizin 4-2. Huomenna vastassa on FBC Ostrava.

Naisissa PSS murjoi Tshekin U19-maajoukkuetta 8-0 mutta taipui Kloten Dietlikon Jetsille 1-2. Huomenna vastassa on SC Vitkovice. Keskipäivällä Tatran Stresovicen 8-2 lyönyt EräViikingit tuli toisessa ottelussaan IBF Falunia vastaan kolmesti takaa tasoihin päätyen 4–4-tasapeliin. Huomenna vastassa on Ivanti Tigers.

KuvaEräViikinkien Instagram-tililtä

Jaa artikkeli