SunSäbä suuntaa Seinäjoelle - Katso tapahtumaohjelma

SunSäbä-tapahtumakiertue suuntaa Seinäjoelle ensi lauantaina 20.7. Tapahtumaohjelmassa on niin salibandyturnausta kuin näytösotteluita.

SunSäbä-tapahtumakiertue jatkuu pienen kesätauon jälkeen Seinäjoella ensi lauantaina 20.7. Tapahtuman vastuuseurana toimii Seinäjoen Peliveljet. Seinäjoen tapahtuman ohjelmaan kuuluu niin salibandyturnausta kuin näytösotteluita. Tapahtumapäivä alkaa lauantaina-aamuna klo 9:00 salibandyturnauksella, johon kaikki halukkaat lajista kiinnosttuneet saavat ilmoittautua mukaan. Turnaukseen voi ilmoittaa joukkueen suoraan SPV:lle sähköpostitse osoitteeseen sini.kivisto(at)peliveljet.fi


Tapahtumapäivän ohjelma

klo 10.00-17.00 Turnaus

klo 17.00-18.00 Näytösottelu SPV Ex Stars – julkkikset 

klo 18.00-19.15 Näytösottelu SPV – NJ

Luvassa on huikeaa meininkiä torin täydeltä, joten kannattaa tulla mukaan! 


SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

Sunsaba_kalenteri_.jpg

Jaa artikkeli