SunSäbä Naantalin auringon alla, mukana Unikeonpäivillä

SunSäbä oli Naantalissa viime viikonloppuna perjantaista lauantaihin, osana Unikeonpäiviä.

SunSäbä rantautui Naantalin Kirkkopuistoon 26.7. perjantaina. SB Naantali järjesti kaksipäiväisen tapahtuman helteisissä tunnelmissa. Tapahtuma startattiin SB Naantalin omien junioreiden peleillä. Kirkkopuisto tarjosi varjoisaa ja puistomaista tunnelmaa aktiviteettipisteille, kun taas kentällä pääsi hikoilemaan Naantalin auringon alla. 

SunSäbä oli mukana Naantalin Unikeonpäivissä. Unikeonpäivät ovat perinteinen jokavuotinen tapahtuma, jossa valitaan vuoden Unikeko, joka puolestaan heitetään suoraan sängystä aamutuimaan mereen. Unikeoksi valitaan jollain tavoin merkityksellinen henkilö Naantalin kaupungille. SunSäbässä saatiin kunnia tavata itse unikeko, Markku Tuuna. Tuuna on pitkäaikainen Naantalin hallituksen puheenjohtaja sekä varatuomari. Unikeko puhalsi aloitusvihellyksen herätyskellon muodossa peliin, jossa toisistaan otti mittaa Naantalin sekä Turun kaupunki.

Lauantaina oli varsinainen Unikeonpäivä, ja tunnelma välittyi myös SunSäbä-tapahtumaan. Ihmisiä virtasi Kirkkopuistoon ja niin aktiviteettipisteillä kuin kentälläkin riitti meininkiä. SunSäbään tuli vierailemaan sekä pelailemaan myös U19-maajoukkuepelaajat Jasper Juuti sekä Juuso Varjokumpu. Säästöpankin kutsumana tuli SunSäbäilemään myös Miko Kailiala. Maajoukkuepelaajat pääsivät haastamaan niin Naantalin junioreita, kuin muitakin tapahtumaan löytäneitä säbäintoilijoita, niin kentällä kuin aktiviteettipisteilläkin. 

Naantalissa päästiin nauttimaan SunSäbästä upeassa kesäsäässä, huikeiden vierailevien tähtien kera ja säbäinnosta puhkuen. Loppukesällä riittää vielä SunSäbä-tapahtumia usealla paikkakunnalla, joten paikalle kannattaa saapua! 

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

Sunsaba_kalenteri_.jpg

Jaa artikkeli