SunSäbä-kiertue tulee taas - katso kesän promootiotapahtumat

Kahdelta edelliseltä vuodelta tutuksi tullut ja suuren suosion saanut SunSäbä-kiertue järjestetään myös ensi kesänä.

Kesän aikana järjestetään yhteensä 16 promootiotapahtumaa ympäri Suomen. SunSäbä on osa virallista MM2020-kisamatkaa.

SunSäbä on kesäkiertueella esiteltävä konsepti, joka tuo salibandyn ulkoilmaan ja jonka avulla halutaan parantaa kuntien lähiliikuntamahdollisuuksia koko Suomessa. SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan erityisellä Multisport-alustalla. Promootiotapahtumissa jokainen voi tulla kokeilemaan miltä salibandyn pelaaminen tuntuu ulkoalustalla.

Tulevana kesänä SunSäbä-kiertue nähdään yhteensä 16 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kesän ensimmäisen tapahtuman järjestää FBC Turku 16.5. Toukokuun ohjelmassa on kaksi tapahtumaa. Turun ohella SunSäbää pelataan myös Kauniaisissa.

Kesäkuussa SunSäbä-kiertue vierailee Jyväskylässä, Porissa, Vaasassa ja Helsingissä. Heinäkuussa kiertuekuukauden aloittaa Kokkolan kaksipäiväinen ulkona pelaamisen tapahtuma. Heinäkuussa SunSäbä nähdään myös Seinäjoella, Pietarsaaressa, Naantalissa ja kuun vaihteessa Tuusulassa. Elokuun kiertuepaikkakuntia ovat Kuopio, Lempäälä, Janakkala ja Huittinen.

SunSäbä-kiertuekesän päättää Keravan-tapahtuma 5.-6. syyskuuta. SunSäbä -tapahtumat järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa.

SunSäbä 2020

Kuva: Jarmo Koskela

Jaa artikkeli