SunSäbä-kiertue starttasi Kuopiosta – #juonvettä-kampanja muistutti nesteytyksen tärkeydestä

SunSäbä-kiertue starttasi tänä vuonna Kuopiosta. Tapahtuma tarjosi iloisia urheiluhetkiä ja auringonpaistetta. Rento ilmapiiri huokui tapahtumasta koko päivän.

SunSäbä-kiertueen aloituspaikkana toimi upea Bellanranta Kuopiossa. Tapahtuman järjestämisestä vastasi salibandyseura Welhot. He järjestivät SunSäbä-tapahtumassa turnauksen, jossa paremmuudesta kamppailtiin miehissä ja sekasarjassa. Molemmissa sarjoissa riitti kovia taisteluita, joissa jokainen osallistuja sai nauttia urheilun riemusta ja jännittävistä tilanteista. Miesten sarjassa voiton veivät Tre Kronor ja sekasarjan korkeimman palkinnon lunasti Justinsane. Finaalipelien joukkueet palkittiin Grohen, XZ:n ja Tupla+ tuotepalkinnoilla sekä voittajajoukkueet saivat pokaalit.

Kuopio tarjosi SunSäbä-kiertueelle erinomaisen aloituksen myös sään puolesta, sillä se helli kaikkia osallistujia ja talkooväkeä. Hyvä sää sai ihmiset liikkeelle ja tapahtuma-alueella riitti osallistujia yhteistyökumppaneiden pisteillä ja pelejä katsomassa. Tupla+ nopeustutkapisteellä kirjattiin leikkimielisessä kilpailussa kovimmaksi suoritukseksi 183 km/h. Erittäin kovia laukauksia löytyi muitakin Kuopiosta!

Turnauksen pelit pelattiin Multisport-alustalla, jonka tarkoituksena on parantaa ulkona pelaamisen mahdollisuuksia. Bellanrannasta löytyykin jo multisport-alusta, joten pelit etenivät nopeasti kahdella kentällä. Sujuva tapahtuma niin pelaajille, järjestäjille kuin myös katsojillekin.

SunSäbä-kiertue jatkuu jo tällä viikolla Jyväskylässä, missä on todellinen ulkona pelaamisen superviikonloppu. Jyväskylään rantautuu nimittäin meidän molemmat ulkopelikiertueet! Viikonloppu alkaa lauantaina 15.8. Tupla + Katusähly-kiertueen peleillä ja jatkuu sunnuntaina 16.8. SunSäbä-tapahtumalla. Sunnuntain tapahtuma on kaikille avoin, joten tervetuloa mukaan nauttimaan tapahtumatunnelmasta.

Tupla + Katusähly-kiertuetta pelataan samaan aikaan myös Sastamalassa lauantaina. Muista ilmoittautua osaturnauksiin ja lähde taistelemaan Suomen mestaruuksista. Tänä vuonna kaikki joukkueet voivat ilmoittautua SM-finaalitapahtumaan (muille kuin osaturnausvoittajille finaaliin osallistumismaksu on 100€). Lisätietoja täältä.

Kuva ja teksti: Tanja Mäntylä

Jaa artikkeli