SunSäbä ja Katusähly jatkuvat vauhdikkaissa merkeissä - tällä viikolla Helsinki Pride, Joensuu sekä Kajaani

SunSäbä on tällä viikolla Helsinki Pridessa sekä Kajaanissa ja Katusähly Joensuussa.

Tällä viikolla kiertueet jatkavat usealle paikkakunnalle – perjantaina SunSäbä on mukana Helsinki Pridessa, lauantaina Katusähly on Joensuussa ja sunnuntaina on luvassa yhteistapahtuma SunSäbän ja Katusählyn kesken Kajaanissa. 

Kesäkuun viimeinen viikko on Pride-viikko, johon myös Salibandyliitto ottaa osaa. SunSäbä-kiertue valloittaa perjantaina Narinkkatorin 28.6. Pride-teemassa. Luvassa on upeita näytösotteluita, vapaata pelailua sekä mukaansa tempaavia aktiviteettipisteitä. Lue lisää tapahtumasta tästä

Pride-tapahtumasta jatketaan säbän ilon siivittämänä Joensuuhun Katusähly-tapahtumaan. Joensuussa Katusählyä pelataan 29.6. Joensuun torilla. Osaturnaukseen mukaan voi ilmoittautua vielä keskiviikkoon 26.6. asti tästä.  

Sunnuntaina 30.6. on vuorossa Kajaani. Viikon päättää SunSäbän ja Katusählyn täyteinen päivä Kajaanihallin ympäristössä. SunSäbä jatkaa vielä Kajaanissa torstaihin asti. Katso Kajaanin tapahtuman ohjelma tästä.

 

SunSäbä-kiertue on osa virallista MM-kisamatkaa. Käynnissä on myös kaksi kilpailua, joista palkintona on MM2020-kisalippuja. Osallistu alla oleviin kisoihin:

Kuvalla katsomoon! Ota kuva itsestäsi MM2020 hengessä, jaa se Instagramissa #WFCHelsinki2020 ja voit voittaa liput Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020! Arvomme joka kuukausi osallistujien kesken kahden hengen lippupaketin kyseiseen otteluun. Huomioi, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuva rekisteröityy osaksi kilpailua.

Liity fanijoukkoon! Rekisteröitymällä maajoukkueiden faniksi voit voittaa liput kahdelle Suomen MM-kisaotteluun 7.12.2020. Faniyhteisön jäsenenä saat etuosto-oikeuden MM-kisalippuihin, ensimmäisten joukossa tiedon fanitilaisuuksista ja tapahtumista sekä maajoukkueiden kuulumiset suoraan sähköpostiisi. Rekisteröityminen onnistuu osoitteessa www.salibandy.fi/faniksi. Liittyminen on ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

Sunsaba_kalenteri_.jpg

Jaa artikkeli