Steelers taipui jatkoajalla mutta nousi pois jumbosijalta

Matias Veikkola iski jatkoaikavoiton SPV:lle, mutta pistekin oli Steelersille arvokas.

Salibandyliigan lauantain ainoa ottelu pelattiin Hämeenlinnassa, jossa Steelers taipui jatkoajalla SPV:lle 6-7, mutta nousi ansaitsemallaan pisteellä pois jumbopaikalta. Ottelun voittomaalin laukoi Matias Veikkola.

SPV yllätti Steelersin kesken unien ja karkasi runsaassa kolmessa minuutissa kolmen maalin johtoon. Aikalisän herättämät isännät kirivät kuitenkin maalin päähän ja kolmannen erän alussa viimein Samuli Grönforsin osumalla tasalukemiin 4-4. SPV:n puolustajaparin Matias Veikkola – Harri Karjala johtomaali ei vielä riittänyt voittoon, kun Steelersin Ville Lastikka laukoi pelin tasoihin ja isännät kiinni yhteen pisteeseen. Jatkoajan viimeisellä minuutilla samainen vieraskaksikko ratkaisi kuitenkin lisäpisteen Seinäjoelle, kun Veikkola osui jälleen Karjalan syötöstä.

SPV:n illan kaksi pistettä nostivat ohi Happeen ja TPS:n sijalle viisi.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Oilers – SPV, SalBa – Nokian KrP, OLS – LASB, Steelers – Happee ja Koovee – EräViikingit.

Arkistokuva: Juha Käenmäki