Stadium palkitsee jatkossa F-liigan kuukauden pelaajat

F-liigan kuukauden pelaajat palkitaan alkavalla kaudella sekä naisten että miesten sarjoissa Stadiumin toimesta.

F-liigassa tullaan palkitsemaan kuukauden pelaajat myös alkavalla liigakaudella. Valinnoista vastaavat maajoukkueen päävalmentajat Petteri Nykky (miesten sarja) ja Lasse Kurronen (naisten sarja). Valintakriteerit ovat maajoukkueen päävalmentajien laatimia.

Tyylikkään palkinnon ohella Stadium haluaa huomioida kuukauden pelaajaa -lahjakortilla.

– Kuukauden pelaajan valinta on jo perinteeksi muodostunut arvostettu huomionosoitus. Tuntuu hienolta saada Stadium salibandyn virallisena varustekauppana mukaan huomioimaan F-liigassa ansioituneita pelaajia.Tämä on osoitus laaja-alaisesta yhteistyöstä, joka tulee näkymään F-liigassa upealla tavalla, iloitsee F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Stadium on ollut pitkään mukana salibandyn matkassa sekä maajoukkueiden, että F-liigan puolella. Tuore palkitseminen syventää jo ennalta vahvaa ja toimivaa yhteistyötä.

– Suomessa pelataan maailman parasta salibandyä ja Stadium haluaa omalta osaltaan olla tukemassa lajin kasvua ja kehitystä Suomessa. F-liiga tarjoaa huippupelejä lajin seuraajille sekä esikuvia salibandyn harrastajille, ja mahdollistaa laadukkaan lajiharrastuksen junioritasolta aina huippu-urheiluun asti Suomessa, luonnehtii Stadiumin myyntipäällikö Mika Turola ja jatkaa:

– Salibandyperheelle sekä Stadiumille yhteisöllisyys on tärkeä asia, ja kausi 2021-2022 on todella odotettu tämän hyvin erikoisen ja haastavan viime kauden jälkeen. F-liiga tulee varmasti tulevalla kaudella tarjoamaan elämyksiä, jännitystä ja huippuviihdettä, jota salibandy on parhaimmillaan.

Ensimmäinen kuukauden pelaaja palkitaan lokakuun alussa, kun F-liigassa palkitaan syyskuun parhaat.

Löydät uutiset parhaiden pelaajien palkitsemisesta tuttuun tapaan fliiga.comista sekä sosiaalisen median kanavista.

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli