SSBL Salibandy Oy hakee myyntipäällikköä

Tule SSBL Salibandy Oy:n hyvään tiimiin hankkimaan lajille uusia yhteistyökumppaneita.

SSBL Salibandy Oy etsii nyt riveihinsä myyntipäällikköä. Myyntipäällikön tehtävä on saada salibandylle lisää yhteistyökumppaneita. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja palkka muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

SSBL Salibandy Oy:n myyntipäällikön toimenkuva sisältää:

– Monipuolista myyntiä. Olemme mukana markkinoimassa niin yksittäisiä tapahtumia kuin tuomassa lisäarvoa yhteistyökumppaneillemme pitkäaikaisten suhteiden myötä. Siksi emme hae pelkästään kaupankävijää vaan ennen muuta ratkaisumyyjää.
– Esiintymistä. Olemme esillä oleva organisaatio ja haluamme viestiä toimintaamme positiivisesti joka suuntaan.
– Edelläkävijyyttä. Haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme parasta myös uusien teknologioiden suhteen. Siksi arvostamme, mikäli osaat nähdä uusien markkinointiteknologioiden ja -muotojen tarjoamat mahdollisuudet.

Tarjoamme:

– Merkityksellisen työn ja aivan ainutlaatuisen mahdollisuuden viedä suomalaista joukkueurheilua eteenpäin.
– Rautaisen ammattiorganisaation tuen taaksesi. Olemme mukava, yhteisöllinen jengi, ja meihin on helppo tutustua. Siksi emme myöskään odota, että sinulla pitää olla taustaa lajin parissa.
– Mahdollisuuksia. Haluamme toki nauttia työsi jäljestä ja hedelmistä, mutta me tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä ja nostaa urasi seuraavalle tasolle.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus on mallia pohja+provisio. Rekrytoinnin alkuvaihetta SSBL Salibandy Oy:n kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen/-tavoitteineen osoitteessa https://rekrytointitalli.tehoste.com/index.php?action=open&id=315 . Hakuaika on auki 20.9.2018 asti. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Mikko Kaikkonen ma–pe klo 10–16 numerossa 040 577 3768, mikko.kaikkonen at rekrytointitalli.fi

Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jolla on yli 800 jäsenseuraa. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400.000 harrastajaa, ja rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65.000. Salibandyliiton ja sen omistaman osakeyhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 34 vakituista työntekijää. Liiton ja sen osakeyhtiön yhteenlaskettu liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingissä. Samoissa toimitiloissa sijaitsee myös Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF). 

SSBL Salibandy Oy vastaa salibandyn kaupallisista sopimuksista niin salibandymaajoukkueiden, Salibandyliigojen kuin myös Salibandyliiton liikunnallisten konseptien osalta.

27732538898_f64785f7d5_z.jpg

Jaa artikkeli