SPV katkaisi tappioputkensa komein lukemin

Seinäjoen Peliveljet palasi kolmen tappion jälkeen komeasti voiton makuun Salibandyliigassa, kun SB Welhot taipui lukemin 10-4. Sunnuntain toisessa ottelussa mestari Classic nappasi 17. perättäisen voittonsa lyödessään OLS:n 4-2.

Vielä avauserässä Welhojen Aki Kolari kykeni kaventamaan maalillaan Matias Veikkolan ja Joni-Arttu Siepin isännille iskemää 2-0-johtoa, mutta seuraavat viisi maalia latoikin SPV. Sieppi oli hattutempullaan illan hahmo. Kolme pistettä hamusivat isännistä myös Sami Koski (2+1), Ville Kuusela (1+2) ja Matias Veikkola (1+2).

Tampereella Janne Lamminen, Krister Savonen, Joonas Pylsy ja uudelleen Lamminen laukoivat Classicin 21 minuutissa neljän maalin johtoon, mihin isäntien onnistumiset loppuivatkin. OLS:n Valtteri Parviainen ja Lauri Tiira kavensivat toisessa erässä, mutta päätösjakso jäi ilman osumia.

Sarjakärki Classic venytti etumatkansa Nokian KrP:hen jo kahdeksaan pisteeseen, kun molemmat ovat nyt pelanneet 19 ottelua. SPV nousi voitollaan tasapisteisiin viidentenä olevan Westend Indiansin kanssa.

Ensi viikolla Suomen maajoukkue taistelee lopputurnauspaikasta MM-karsintaturnauksessa Tallinnassa, ja Salibandyliiga jatkuu 7. helmikuuta ottelulla TPS – Nokian KrP.

Kuvituksena SPV:n illan komia infograafi