Soittorasia ja SalBa nousivat ensi kaudeksi Divariin

Soittorasia ja SalBa nousivat ensi kauden Divariin voitoin 2-0, kun Soittorasia kaatoi tänään vieraissa FoSun 6-5 ja SalBa samoin vieraissa Blue Foxin 10-5.

Forssassa ehti FoSu johtaa peliä 2-1, 3-2 ja 4-3, mutta Soittorasia ratkaisi kolmannessa erässä, johon lähdettiin tasalukemista 4-4. Juho Törmänen iski vieraat johtoon jo 14 sekunnin pelin jälkeen, ja Kaius Toivonen laukoi voittomaaliksi jääneen 4–6-osuman. FoSun Ville Salomäen kavennus kuudella viittä vastaan jäi isäntien viimeiseksi.

Esa Takalon ottelukuviin

Peli kääntyi myös Uudenkaarlepyyn Tähtihallissa, jossa Blue Fox johti avauserässä 2-0 ja toisessa 4-2. SalBa kiri kuitenkin edelle jo ennen toista taukoa, ja kolmannessa raumalaiset näyttivät kotijoukkueelle enää perävaloja. Mikko Immonen oli huimilla tehoillaan 2+5 SalBan voimahahmo, ja kolme pistettä keräsivät Jani Lehtoniemi (3+0) sekä Tuomas Arola (2+1).